..

..

Pelancaran #MahsuhAktaHasutan Permatang Pauh malam ini memalukan Anwar !!

on Sunday, September 28, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 11 Comments


Ceramah Pelancaran Mahsuh Akta Hasutan di Tapak Pesta Seberang Jaya malam ini  pastinya memalukan ANWAR  IBRAHIM yang juga Ahli Parlimen Pmtg Pauh .

Apa tidaknya pelancaran sesuatu gerakan besar seperti Mahsuh Akta Hasutan sepatutnya dihadiri ribuan penyokong mereka dan lokasinya pulak kubu kuat PKR sendiri iaitu Permatang Pauh .

Di manakah silapnya ia tidak mendapat sambutan penyokong dan rakyat khusunya Permatang Pauh walaupun menampilkan ramai pemimpin terkenal dalam Pakatan seperti Mat Sabu , Tian Chua , Dr Afif Bahardin , Rayer serta Adam Adli .

Dianggarkan  300 orang sahaja menurut maklumat rakan GPB  yang hadir di ceramah berkenaan dan ia memberi tamparan hebat kepada Anwar dan PKR .


Apakah penyokong PAS yang dianggap penghuni tetap setiap ceramah PR ini memboikot ceramah Anwar ini disebabkan kecewa  perwakilan Pas negeri Iszuree Ibrahim digantung tugas sebagai Ahli Majlis MPPP dan isu kerusi Exco di Selangor  ?

Ini kerana desakan Dewan Pemuda PAS PP hari ini  adalah dari Ketua Pemuda PAS Pmtg Pauh sendiri Sdr Yusni Md Piah  .

Anwar a.k.a KETUM pastinya mengamuk sakan kepada orang kanannya disebabkan kehadiran cukup hebat malam ini ... .





11 Responses

  1. Anonymous says:

    aku tercari-cari makna 'mahsuh'.. apa kebendanya tu?

  2. Anonymous says:

    Macam tak sampai 300 orang je...

  3. diny says:

    300 hadirin aje ..? itu pun dah kira ramai dan bernasib baik ... lain kali 30 aje ... itu pun pengikut dan pengamal tegar LGBT .

  4. Anonymous says:

    eeeeii, malunyaaaaa...
    nasib baik nuar tu memang muka tak malu.

  5. Anonymous says:

    eeeeii, malunyaaaaa...
    nasib baik nuar tu memang muka tak malu.

  6. Anonymous says:

    Bodohlah kalau nak dengar bakal-bakal banduan berucap.

  7. Pembangkang terutama bukan Melayu teruja nak hapuskan Akta Hasutan supaya mereka mudah nak mempertikaikan hak Melayu tanpa sebarang tindakan. Tapi mereka lupa satu perkara. Bila tidak ada Akta Hasutan nanti macam mana pulak kalau semua Melayu mempertikaikan kedudukan mereka di sini dan mendesak mereka berambus dari Tanah Melayu. Masa tu mereka nak mengadu pada akta mana?? Nak report pada Obama? Nak minta tolong Netanyahu?

  8. Anonymous says:

    Terbaek ar bro.

  9. Anonymous says:

    Sat lagi anjing2 dan babi2 RBA depa akan buat photoshot lah tambah bilangan yang datang. Time tu hang tengoklah orang punya banyak macam ulat tahi - sampai atas bumbung khemah pun ada...kwang,kwang,kwang.....

  10. Anonymous says:

    Pkr bukannya nk bjuang utk memajukn atau mnambah hak milik melayu tp bjuang utk mbuang semua dasar yg mjaga melayu n bumiputera spy pendatang cina dapigs boleh merampas hak milik melayu n bumiputeta. Pkr dan pas benar2 dbodohkn dan dpmainkan oleh rakan setahaluf siyasi mreka. Rakyat sdg melihat telatah2 bodoh pkr n pas dremote utk mjayakn agenda dapigs...

  11. Anonymous says:

    Mahsuh tu ertinya sontot

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.