..

..

Majoriti Umno Bahagian tak sokong Najib nak hapus Akta Hasutan ?

on Sunday, September 7, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments


Kalau hampir semua Bahagian Umno mahukan Akta Hasutan ,ISA dikembalikan, apa lagi kata Najib ?

Ini bermakna mereka menolak pendirian Najib yang mahu hapus akta Hasutan .Mahu ikut majoriti akar umbi parti atau kehendak puak liberal dan parti lawan ?

Sekarang ini orang Umno di akar umbi baru  terasa kesannya   bila ISA dihapuskan Presiden parti sendiri .

Mereka sudah tak sanggup satu lagi taring ( akta hasutan ) ini ditarik  Najib untuk hilangkan kuasa Polis bagi menangkap puak2 biadap  yang menghina agama , bangsa Melayu dan institusi Raja .

GPB nak tunggu nanti adakah suara dari Bahagian  ini berani tak dilontarkan depan Najib di Perhimpunan Agong Umno pada November ini ...


2 Responses

 1. Izman says:

  Najib mansuai yang bermuka2.
  Tindak tanduk Najib dah semakin tak normal sebagai pemimpin UMNO. Najib sudah merosakkan negara secara konmsisten tapi pada yang sama dia bijak berlakon 'meraikan' semua pihak lain.

  Najib telah menyebabkan negara hilang banyak undang2 pencegahan dan membuka ruang luas kepada musuh2 dalam dan luar negara.

  Tidak kita faham kenapa Najib menuruti kehendak2 musuh? Apakah undi yang diperolehi (jika) melalui cara mengubah sistem negara ke arah liberal ini dan merosakkan ini akan menjadikan Malaysia aman maju?

  Najib semakin pelik dan merosakkan. Amerika tiba2 melawat, TPPA sudah mulai direstui Najib.

  Apakah PM kita menuruti kehendak musuh disbbkan dia telah diugut atas kisah lampau? Apakah Najib telah di BLACK MAIL oleh pihak tertentu?

  Malaysia semakin kucar kacir oleh KETUM dan NAJIB. Mangsanya ialah MELAYU. Melayu UMNO dan Melayu PAS.

  DAP dan musuh2 Melayu kekal untung dlm apa jua situasi skrg.

 2. Anonymous says:

  ingat tok jib. kamu perdana menteri yang diundi partinya dengan undi MAJORITI. so najib kena dengar suara majoriti. bukan suara minoriti untuk membuatkan mereka diam. kerana pembangkang tak akan pernah diam. even mereka dah jadi kerajaan pun mereka tetap bangkang sesama sendiri.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.