..

..

TERKINI ! POLIS SAHKAN 7 INDIVIDU DARI MALAYSIA TURUT TERLIBAT PESTA BOGEL TELUK BAHANG

on Wednesday, August 6, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 4 Comments


7 rakyat Malaysia terlibat pesta bogel  ....

Dakwaan pelancong asing sahaja oleh macai LGE ternyata tidak berasas  ...

Siapakah rakyat tempatan ini ?? sudah tentunya dari P.Pinang  dan merekalah  merupakan dalang penganjur.

GPB yakin Polis akan dapat mengesan dalang penganjur ini kerana segala maklumat mereka sudah tentunya dalam rekod chalet tempat berkenaan . 




Tujuh rakyat Malaysia adalah antara 15 individu yang dirakam terlibat dalam sukan bogel di Hutan Simpan Taman Negara di Teluk Bahang, kata Ketua Polis Pulau Pinang, Datuk Abdul Rahim Hanafi hari ini.

Rahim berkata, polis telah merakam kira-kira 10 kenyataan daripada individu berkenaan untuk membantu siasatan perkara itu, yang rakamannya telah dimuat naik di YouTube.

Bercakap dalam satu sidang akhbar hari ini, beliau berkata, 15 orang itu termasuk tujuh rakyat Malaysia, empat warga Singapura, dua warga Myanmar, seorang warga India dan Filipina.

Menurutnya, pihak polis bekerjasama dengan agensi penguatkuasaan undang-undang yang dalam siasatan tersebut.

Bagaimanapun, Rahim enggan mendedahkan butiran mengenai penganjur acara itu yang dikenali sebagai Penang Nude Sports Games 2014.

Bagaimanapun, beliau berikrar akan menahan mereka yang bertanggungjawab di sebalik penganjuran acara itu.


4 Responses

  1. Pen Kendi says:

    Correction fakta ... Lokasi Pantai Teluk Kampir

  2. nasirwise says:

    Penulis meramalkan puak puak ini akan mewujudkan perkampongan bogel di sebuah pulau terpencil atau tanah persendirian dan terbuka kepada ahli sahaja. Mereka akan `test water' kat Malaysia dan jika menghadapi kesukaran, mereka akan membina di negara jiran.

    Di Amerika Syarikat memang ada kawasan bogel dan terbuka kepada sesiapa dengan syarat yang hendak ke Nude Beach kena bogel juga.

    Dengan sumber kewangan yang banyak, mereka boleh bersatu membeli tanah yang strategik dan buat `privite club house'. Para peguam nya pun boleh melawan sehingga peringkat tertinggi di Malaysia dan Mahkamah Antarabangsa. Mereka sedang melakukan keatas Malaysia dan agama Islam.

    Kerajaan perlu proaktif dan mempersiapkan `peluru peluru' untuk menghalang mereka memalukan Malaysia yang dikenali sebagai negara Islam moden contoh
    http://nasirwise.blogspot.com/2014/08/nude-beach-village-di-malaysia.html

  3. Anonymous says:

    Diantara yang berbogel diteluk bahang adalah tian cuak dan teresa

  4. Anonymous says:

    orang china ni, bukan main melalak, nak jaga budaya, bahasa , demi penyatuan china. tak mau kehilangan identiti china konon. TAPI dari satu segi lain pulak bukan main ikut Barat. pakai seluar pendek sampai nampak pangkal punggung. pakai baju terjojol ketiak,( tapi pangkal dada tak nampak kerana tetek kecik). yang jantan siang malam pakai seluar katok tak kira di mana. dan sekarang makin maju bila tak mau pakai baju pulak. nak tunjuk barang depa yang semua serba kurang. jika hangpa kaum yang sayangkan bangsa dan budaya timur kenapa sanggup bogel? atau kerana dah tak beragama apa pun boleh. mana pergi penulis blog hangpa yang siang malam kutuk melayu? sekarang terbukti perangai hangpa pun buruk juga kan?

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.