..

..

TAHNIAH @PDRMsia , GILIRAN KHALID SAMAD DIDAKWA AKTA HASUTAN

on Tuesday, August 26, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 CommentsAhli Parlimen Shah Alam, Khalid Abdul Samad mengaku tidak bersalah di Mahkamah Sesyen di sini hari ini atas tuduhan mengeluarkan pernyataan berbaur hasutan berhubung kuasa eksekutif Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) dalam satu sidang akhbar di lobi Parlimen, 17 Jun -UTUSAN - *** Inilah yang RAKYAT  dibawah mahukan iaitu tindakan tegas & tidak memilih bulu kepada penghina kepada kuasa institusi RAJA  yang dilakukan  Khalid Samad .
3 Responses

 1. Anonymous says:

  Khalid Anak/Lelaki Samad HaramJaddah Sial Majal nieh Menyusahkan Bangsa Melayu..

  Rupa pon macam Bangla.. Poorah

 2. Anonymous says:

  KHALID SAMAD ni sepatutnya dihalau keluar dari negeri SELANGOR..biar dia sedar diri jangan nak bercakap ikut sedap mulut aje....

 3. Anonymous says:

  Drama dan jalan cerita yang rakyat dah tahu. Ahli parlimen ka.. Adun ka.... dah tau perkara tak betul cuba nak kasi betul. Sudah berjanji bertitah sumpah.. Lepas tu nak tuduh Sultan sekat demokrasi. Ini tahap politik paling kotor .... Kepada rakyat yang sayang partinya.... lain kali pilihlah calon yang boleh buat kerja dan tolak calon yang suka suka jadi pengkhianat negara.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.