..

..

KRISIS MB SELANGOR : KP PAS TERENGGANU SINDIR ANWAR BAGAI ANJING TERSEPIT

on Tuesday, August 12, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments
“Apabila melihat kepada senario yang berlaku antara Anwar Ibrahim dengan Tuan Guru Haji Abdul Hadi Awang, rasanya sesuai jika peribahasa ‘Bagai melepaskan anjing tersepit“, demikian luahan kemarahan

Ketua Pemuda Pas Kuala Terengganu, Ustaz Wan Mohd Faizul Wan Abas di dalam satu kenyataan di media sosial mengulas tentang tindakan Anwar yang dilihat membelakangkan ulamak-ulamak PAS. Faizul melahirkan rasa kesalnya kerana beliau berpendapat PAS amat konsisten memperjuangkan keadilan, serta mempertahankan semangat setiakawan di antara kedua-dua parti tersebut. Beliau mendakwa, sebaliknya yang berlaku adalah PAS sering menjadi mangsa di kalangan rakan pakatan rakyat yang menyerang dan menyalahkan PAS apabila timbulnya sesuatu isu.

 Di dalam salah satu komentarnya, beliau juga menyifatkan Anwar sebagai manusia yang tidak mengenang budi. “Di saat dia ditelanjangkan pemerintah ketika itu, pimpinan PAS lah yang balutkan dia pakaian.

Ustaz-ustaz, Tok-tok Guru berhujjah dengan al Quran dan hadis. Tuan Guru Haji Hadi karang buku Qazaf…tup-tup dia suruh budak-budaknya ‘telanjangkan’ Tok Guru kita… memang ANJING!”


sumber : ANAK SEBERANG


3 Responses

  1. Anonymous says:

    kesian ngan pas dari dulu dah kena kencing baru tersedar? hadi dah kena ugut klu tak kena lagi 2 juta amacam tak dapat cara baik cara kasar pkr buat nak taknak ikutlah kata pr dap gak yang untung ladang babi 100 juta akan muncul sekolah cina rumah urut kedai arak tempat judi akan bertambah ...orang pas tanggunglah ya kamu nak negakan islam tapi buang pemerentahan islam adios selangor

  2. Anonymous says:

    Ini juga merupakan 'balasan' utk Pas.Selama ini Pas sebenarnya bersubahat dgn pihak yg bersalah iaitu Anwar dan menzalimi si mangsa seperti Saiful dan Azizan dgn tuduh merka 'memfitnah'.Bayangkan kalau yg kena sodomi itu adalah anak orang Pas dan perogolnya di bela oleh Umno macam mana rasanya?.Berapa besar kerosakan yg di buat oleh Pas keran membela orang seperti Anwar.TS Khalid juga sama kuat menyokong Anwar ketika Anwar di hukum.

  3. Isu MB Selangor makin memecahkan PR.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.