..

..

GUAN ENG KANTOI MENIPU , PANTAI PESTA BOGEL BUKANNYA UNTUK PEGAWAI AWAM SAHAJA !!

on Thursday, August 7, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments





Semalam Ketua Menteri P.Pinang didalam satu kenyataannya didalam laman Twitter telah mendakwa kawasan di Teluk Kampi telah diwartakan kepada pegawai awam sahaja dan bukan kepada orang awam. 

Kenyataan berikut dibuat sebagai menjawab persoalan rakyat yang mendesak kerajaan DAP P.Pinang membenarkan Pesta Bogel diadakan oleh 15 individu di kawasan tersebut. Tetapi sebenarnya, kawasan Teluk Kampi tidak pernah diwartakan sebagai tempat persendirian oleh kerajaan Persekutuan.

 Orang awam boleh kesana melalui jalan darat ataupun dengan menaiki bot yang disewa di Jeti Teluk Bahang. Selain menjadi tempat tarikan pelancong kerana Pantai Teluk Kampi juga menjadi tempat penyu bertelur, kawasan berkenaan juga sering dijadikan tempat untuk kumpulan orang awam berkhemah sambil beriadah sejak sekian lama. 

Oleh itu, Guan Eng jelas berbohong untuk menutup kelemahan kerajaan DAP negeri apabila membuat dakwaan sedemikian.

sumber : anak seberang 


*** bila dah tersepit isu memalukan negeri ini membabitkan kerajaan DAP , seperti biasa dia akan salahkan pihak lain . 


3 Responses

  1. Anonymous says:

    DAPigs memang kaki pembohong, low class... bodoh & rasis!!

  2. Anonymous says:

    Mcm biasa....dah jadi trademark. ... salahkan jiran sebelah

  3. Anonymous says:

    kalau boleh nak sabitkan UMNO, dia akan buat, tapi jelas yang bogel tu bangsa dia, dia akan cari isu kononnya BN yang benarkan. itulah LGE china yang tak layak jadi KM pun kerana cara bercakap memang tak matang. aku meluat dan mual bila dalam satu persidangan parlimen dengan PM bercakap fasal MH17, nampak dia nak menonjolkan Najib lembik.. kah kah kah. dia kelihatan bangang dan aku jangkakan kalau dia yang jadi PM, habislah..... kerana inilah pemimpin bahlol DAP.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.