..

..

BALA AKAN MELANDA P.PINANG SEBAB PESTA BOGEL INI DIBIARKAN ??

on Tuesday, August 5, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 21 Comments





Penang Nude Sports Games is held successfully on the day. There are 18 nudists came to this beautiful beach for games and nude body painting.

Thanks to Ms.Chew for the organising and thanks to naturists for coming and made it a history in Malaysia.

A brief review by the member, Justin as below:-

Here is my review & report for the Malaysia-International Nude Sports Games 2014 Extravaganza. On that day, we all assembled at the Teluk Bahang Jetty in Penang.

link: http://vimeo.com/m/97390635

sumber : tenteramaya




Komen GPB 

Mana PAS P.Pinang  , mana Malik Itik  ???   Jangan hanya konsert je hangpa meroyan bantah  ini pesta bogel terus membisu ...

Dalam ceramah dan tazkirah  , Ostat PAS pernah  tuduh MH17 jatuh ditembak kerana  negara ditimpa BALA  disebabkan  tak laksana hudud  ..

Mungkin kalau  P.Pinang ditimpa bencana ,   sebab BALA inilah    kerana ia  dibiarkan  berlaku oleh kerajaan negeri diperintah DAP   ..

Harap pihak berkuasa ambil tindakan !!!


21 Responses

  1. Anonymous says:

    1st time msia ada nude mcm ni...

    Kurang hajarr.....

  2. Anonymous says:

    Kami setuju dengan sport game sebegini diadakan selalu...unit amal Pas akan dikerahkan berjaga disepanjang pantai dengan memakai uniform spender warna merah..
    hidup Pas!!!!!!!

  3. Anonymous says:

    Pilihan yg bijaksana swktu undi d tngan rkyat PP....

  4. Anonymous says:

    orang Penang mesti bangga .... sejarah nih !!!
    lepas ni adakan pula pertandingan sukan kongkeng paling lama kat Padang Kota .... boleh la panggil Malik Itik potong riben

  5. Anonymous says:

    ....geng stooaap ali dlm pas dan pejuang gay anwar Ibrahim paling kedepan menyokong tindakan mereka.....nik aziz ...mu punyo kroni teruk bebeno....

  6. Jom kita pejam mata dlu.hahahaa.!! Tok aji, tok lebai dok bwt apa.??? Xkan nk tgk lim guang eng bertepuk tgn srg2 kot..

  7. Anonymous says:

    Aktiviti berbogel secara terbuka ditempat umum walaupun ianya dikhaskan wajar diharamkan. Persoalan sekarang bagaimana aktiviti seumpama ini dibenarkan berlangsung.

  8. Anonymous says:

    Celaka

  9. Anonymous says:

    pergh..bangga siot jadi orang penang.

  10. Anonymous says:

    syabas guan eng sukan-sukan lain kat jatuh sukan nude banggakan kerajaan pkr.

  11. Anonymous says:

    cina bangsa yg biadap.. kurang ajar.. dasar babi..

  12. Anonymous says:

    sial punya cina.. rosak malaysia kerana bangsa binatang telarang ini..

  13. Anonymous says:

    Wane laa bodo blake org lenin..nde gnin wat jgok...nin malaysia laa bkn mcm hollywood nk bogel2...gilerrrr!!

  14. Kesopanan dan Kesusilaan Malaysia... tercemar

  15. Anonymous says:

    blog BN mmg PK bodoh mcm ni.... apa la korang ni siasat dulu baru cakap... oppss lupa owner blog mana ada akai nak pk hahaha

  16. myownbiz says:

    Bodoh2 belaka..tiada kebenaran oleh mana2 kerajaan..jgn jadi pemfitnah..walaupon guan eng tu kapir..dosa pemfitnah tetap dosa..jawab korang d akhirat melainkan m8ntak maaf..

  17. Anonymous says:

    Brainless & no civilization..ageing folks!

  18. Anonymous says:

    Tanya mat sapu....dengar apa dia nak kata...mcm biasa lah...tutup mulut buat bodoh.....i dont know....i dont know....

  19. Anonymous says:

    Macai PR buat ape pun xsalah..mereka seakan bangsa Yahudi jgk yg anggap mereka adalah manusia terpilih oleh Tuhan..bile buat slh disalahkan terus pada org lain..yg jadi mangsa BN umno..

  20. Anonymous says:

    Itu yang juak PR suke pon..bebas..bebas segala2nya..bebas bersuara, bebas meliwat, bebas nak buat ape saje..kan itu idealogi mereka..apa lagi nak dikatakan..itu yang diorang nak dan itu jugalah juak2 penyokong PR sedang dipraktiskan....berbogel sepanjang pantai kan hak rakyat Penang yang di perjuangkan juga...idup PR, idup DAPigs...hakhakhak haktuiiiihhhh!!!... Apa kata PAS?? Nak kata apa lagi dah.. lama dah serban tercabut dari kepala, agama pun bole jual beli....inikan pulak perkara mcm ni..apa lagi jamu mata la....

  21. Anonymous says:

    Sebab tu Islam haramkan BABI. sebab sape makan BABI akan hilang sifat malu dalam diri secara biologi. Orang2 di oversea pun dah mula berenti makan babi sbb faktor kesihatan dan mental

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.