..

..

AYAM SABUNG PAS BERTUKAR JADI AYAM DAGING GUAN ENG & ANWAR ??

on Monday, August 18, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 6 Comments
Tentunya ramai faham maksud AJK Pas Pusat Dr Zuhdi mengenai siapa Ayam Sabung PAS kini sudah menjadi ayam daging Anwar & Guan Eng .

Beliau juga menghentam kegagalan   Ayam Sabung berkenaan gagal mempertahankan keputusan sebulat suara PAS mahu 2 nama dihantar  bila berdepan PKR & DAP .

Nampak jelas PAS walaupun menjadi penentu  siapa MB  di Selangor tetapi begitu  mudah dijadikan kaldai & dipermainkan  oleh PKR dan DAP .

\
6 Responses

 1. Anonymous says:

  Tak tepat ayam daging tu....ayam panggang LGE & Anwar....lepas panggang cecah ngan budu....layannn beb!

 2. Anonymous says:

  ya.. ayam daging yg banyak lemak.. tak berbulu.. togel & penuh bakteria! Kalau dibuat masak merah gerenti ramai yg keracunan..!

 3. Anonymous says:

  X apa bukan rezeki TSKI lagi...

 4. Anonymous says:

  I thot lge is feasting a roast pork....

 5. Anonymous says:

  Berita terkini-3 kejadian liwat telah berlaku
  17 ogos
  Tghha telah mengaku diliwat oleh peliwat tersohor malaysia, anugayrah tuhan.telah membuat laporan kepada polis( Tgna )dikediamannya di kg pulau melaka untuk tindakan selanjutnya.

  kes kedua - khalid ibrahim mengaku di liwat oleh party anguk saja( party uturn) telah membuat lapuran untuk tindakan selanjutnya kepada pihak istana.

  kes ketiga - ahlul tolol party u turn mengaku otak mereka telah diliwat oleh pakatan rakyat tapi mereka tidak mahu membuat laporan polis kerana mereka lebih rela menubuhkan kerajaan berkebajikan bersama kafir harbi dapig daripada menubuhkan kerajaan islam bersama bee end.

 6. Anonymous says:

  ayam liwat dah jadi ayam panggang diminum dengan air ketum

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.