..

..

TERKINI ! ISTERI MP DAP MENERIMA CEMUHAN KERANA BIADAP MENGHINA NAHAS #MH17

on Sunday, July 20, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 9 Comments




Tindakan tidak bertamadun , biadap seorang isteri MP DAP Tanjong Ng Wei Aik menghina negara ekoran tragedi MH17  tidak boleh diterima rakyat .

Majoriti   Rakyat Malaysia kini sudah matang menilai  &  niatnya seolah-olah mahu mengajak rakyat membenci kerajaan tidak berkesan sebaliknya dikritik dan dicemuh di laman sosial




Malah kelmarin  di akhbat   Sin Chew Daily, 19 JUL 2014, halaman 08  membuktikan   luahan  berbunyi cemuhan terhadap Malaysia oleh Tan Poh See @ Yuki Tan, isteri kepada NG Wei Aik - Ahli Parlimen DAP Kawasan Tanjung, Pulau Pinang di laman sosial FB telah menerima kritikan ramai.

Yuki Tan telah menulis dlm FB, seperti berikut " Malaysia begitu menggerunkan, apakah jenis negara yg tak berguna ini, selepas menerimakan berita tentang Tragedi pesawat MH17 yg ditembak jatuh di Ukraine.

Akhirnya kenyataan memaksa suaminya  NG Wei Aik  tampil dalam FB untuk memohon maaf atas ketelanjuran isterinya kepada pengguna laman sodial.

Apakah akan ada  kritikan kepada kerajaan dan MAS nanti ketika sidang tergempar Parlimen walaupun PM sendiri dalam perutusan khas mengajak semua pemimpin politik tidak kira fahaman politik bersama-sama dengan kerajaan mengutuk tragedi MH17  .




9 Responses

  1. Anonymous says:

    oi cina..klu negara ni x berguna..lu berambuslah. pegi mamposlah cibai

  2. Anonymous says:

    Y/puki Tan ,awak memalukan Malaysia.Kalau Malaysia tak bagus utk awak you are welcome to migrate.

  3. Anonymous says:

    Fuck you old pig, luu...banyk celaka, mulut cina lu serupa cibai, banyak busuk serupa ass pig, kalu lue rasa lue banyak takut dan gerun, lue belah dari penang dan juga negara gua Malaysia, busuk punya mulut, serupa emak leu punya cibai.

  4. Anonymous says:

    Sebenarnya apa yang dikata oleh isteri ADUN ni memang tepat. Malaysia amat menggerunkan di bawah Najib. Ini sebab kenapa;
    -Wanita mongolia diletupkan dan rekod imigresen dipadamkan
    -Lahad Datu di ceroboh pengganas
    -Tak samapi setahun diceroboh lagi
    -MH 370 hilang
    -MH 17 ditembak selepas 4 bulan

  5. Anonymous says:

    Balik tong san...sana ada byk guna sama lu

  6. Anonymous says:

    Kalau Negara ini tidak guna, korang boleh belah pergi negeri lain atau balik tanha besar. Sini mari pun sebagai anak pendatang nak tunjuk lagak samseng dan besaq kepala. Kalau berjumpa mahu jugak aku tampar mulut biar bengkak sebulan.

  7. Anonymous says:

    Oii! Anom 1:24. Hang pun sam, kalau yang tak elok saja hang nak highlight hang pun boleh berambus sama Cibai bengong.

  8. Anonymous says:

    Oi PUKI TAN! Lu punya mulut selupa itu CIBAI!!! Get the FUCK out of this country you FUCKING INGRATE!!

    You are one loose CUNT of a CIBAI!! YOU FUCKING PIECE OF WORTHLESS CINAPEK CUNTWHORE!!!

    My same comment goes to the 1:24PM pukimak anjing belaan DAP/PKR. Hari ni dah dapat makan tulang babi ke? Rajin benar menyalak si anjing pukimak belaan DAP/PKR tu.

  9. Anonymous says:

    Cina cina celaka semua, berambuslah korang semua dari negara tak berguna ini. Itukan kemahuan biaDAP korang semua ?

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.