..

..

DAP DAH MULA PROVOKASI HASUTAN , TAK TAKUT 13 MEI JIKA BERULANG !! @dzainalabidin @RRafizal

on Monday, July 7, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 5 Comments
Selepas Kit Siang & Guan Eng menghentam Muhyiddin ekoran nasihat , peringatan &  kebimbangan beliau mengenai 13 Mei jika berulang dengan  menyeru bersatu padu semua rakyat , kini  giliran Ramasamy DAP yang lebih rasis  dengan melakukan provokasi tidak takut 13 Mei berulang dan mencabar Muhyiddin  supaya cetuskan . 

DAP ternyata  begitu menggila sekali memusingkan fakta sebenar  kenyataan  Muhyiddin ( KLIK DI SINI) dengan menggambarkan TPM kita sebagai  rasis dan mahu cetuskan 13 Mei . 

GPB  menyeru  agar rakyat terutama   ahli UMNO  yang cintakan keamanan  membuat laporan polis ekoran kenyataan hasutan provokasi yang mencabar Muhyiddin & orang Melayu  mencetuskan 13 Mei . 

Beliau wajar didakwa di bawah Akta Hasutan kerana telah  mencabar bangsa lain  agar  mencetuskan peristiwa rusuhan kaum seperti 13 Mei 1969 .


http://www.rakyatnews.my/index.php/20140707199452/politik/p-ramasamy-tidak-takut-13-mei-berulang


5 Responses

 1. woit paria! u want 13 mei dont talk cock.we malay no problem..u wait n see.oh dr rama rama.

 2. Anonymous says:

  Hindu memang kerja dia orang suka bergaduh sebab tu si paria Ramasamy kata jom bergadoh. hindu tetap hindu.

 3. Anonymous says:

  Ini lah peranan yang Najib buat sampai kurang ajar bangsa asing, silap pemimpin, Melayu yang kena, apa Najib nak buat yang sembah mereka lagi ke? turun la dah muak dengan Najib ni.

 4. Muak dan Jelak dgn Sikap PM skrg, Harap ada Perlantikkan PM Baru

 5. balok says:

  "time will judge me"..terngiang ngiang lg kata ayahanda Tun Mahathir...mana ade hindu paria yg berani ckp gini zaman pemeritahan nye

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.