..

..

13 MEI : PEMUDA UMNO & BELIA 4B PERMATANG PAUH BUAT LAPORAN POLIS

on Thursday, July 10, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments


Selepas bekas Pengarah JSJ Tan Sri Zaman Khan membuat laporan polis terhadap Ramasamy yang mengeluarkan kenyataan berunsur subversif mengancam keselamatan dan keamanan negara , Pemuda UMNO & Gerakan Belia 4B Permatang Pauh turut membuat laporan di IPD Bandar Perda semalam .

Laporan dibuat oleh Ketua Pemuda Abu Bakar Sidekh manakala Sdr Hilmi Elias mewakili Gerakan Belia 4B Pmtg Pauh .  Mereka mendesak Polis menyiasat kenyataan Ramasamy ini yang boleh mengugat ketenteraman dan keselamatan negara & dikenakan tuduhan di bawah akta Hasutan .
sumber :FB Pergerakan Pemuda UMNO Permatang Pauh 


3 Responses

  1. Anonymous says:

    ini saja yg larat nak buat pun. yg berkuasa dok pejam mata dan tutup telinga.akta dan undang2 , hebaaattt...tp tak boleh nak buat apa. harap rakyat saja yagn menyalak bukit!!

  2. Anonymous says:

    Mei 13 itu hak milik dan hak cipta Madey Bin Pondan , harap Belia 4 Bangsat ini rujuk balik kpd SyaiTun untuk mendapat maklumat lanjut,

  3. Anonymous says:

    Belia 4 Bapuk UMNO itu je...............................

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.