..

..

TERKINI ! AZMIN ALI BAKAL DIGANTUNG KEAHLIAN SEPERTI CHEGUBARD ??

on Thursday, June 5, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 CommentsPemilihan PKR semakin panas dengan pelbagai dakwaan ia tidak telus dan berlaku rasuah !!  Terbaru Chegubard yang digantung keahlian (klik disini)  terus membongkar  & mendedahkan salahlaku & penyelewengan dilakukan Azmin Ali bagi mempertahankan Timb Presiden PKR . 

Chegubard yang kita maklum memang tak puas hati JPP & group  Azmin Ali telah menerima padanya bila di gantung keahlian beliau .

Cuma kali ini  beliau menggunakan media sosial sebagai medium kuat   untuk terus menghentam pemilihan PKR sertai isu UMNO/BN. Hari ni beliuau juga retweet & menyokong keahlian Azmin digantung kerana didakwa mereka terlibat dalam rasuah 
2 Responses

 1. ms says:

  Kepada sesiapa yang berkenaan,

  Bahawa kami YIP KUM FOOK (YIP KUM FOOK & ASSOCIATES) dan anaknya YIP JIUN HANN yang berjalan tugas sebagai lawyer di alamat: NO. 2A & 2B, 2ND FLOOR JALAN 53, DESA JAYA KEPONG 52100 KUALA LUMPUR & LOT 3.55, KOMPLEKS DESA BATU 8, JALAN KEPONG 52100 KUALA LUMPUR (YIP JIUN HANN & ASSOCIATES).. JAYANTHI DEVI BALAGURU, PENGURUSI PARTI GERAKAN SEGAMBOT, DAN OOI AH BAH(LLB) ..(CHIA OOI SUN & CO.) ADVOCATES & SOLICITORS NO. 48-1, 1ST FLOOR JALAN BRUNEI UTARA OFF CHANGKAT THAMBI DOLLAH, PUDU 55100 KL.

  Dengan terus terang nya disini menegaskan:-

  1) Untuk menengahkan keadilan undang-undang Negara, hak asasi manusia dan sebuah Negara demokrasi yang sebenar-benar, kami tidak mengentar kepada sesiapa yang cuba menakut-nakutkan.

  2) Kami sedia mehadapi pengkhianat di mahkamah
  Sekian dimaklumkan, Terima Kasih.

  Mr. Lawrence YIP
  sui chin choo

 2. Salam Bro...

  Mohon pautkan link KedahNew.com di blog bro..
  http://www.kedahnews.com/

  Thanks Bro

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.