..

..

SLOGAN TERBARU PKR "REFORMASI " KEPADA "REFORKERUSI "

on Friday, June 27, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments

 Kalau begini slogan terbaru PKR , ini membuktikan macai mereka sendiri dah meluat dengan pemimpin  mereka   gagal menguruskan dengan baik pemilihan parti ..hahaha...

Rakyat mahu ke parti seperti ini memerintah dan menjadi kerajaan ??? pemilihan pun gagal urus inikan nak menjaga negara ...


Laman Pro PKR Cadang Tukar Slogan ‘Reformasi’ Kepada ‘Reforkerusi’

AIDCNews – 26/6/14 – Laman sosial pro PKR, ‘Archidea Cronixx’ (aq) mencadangkan parti menukar slogan ‘Reformasi’ kepada ‘Reforkerusi’ memandangkan insiden membaling kerusi sangat sinonim dengan pemilihan parti itu.
“Boleh aq tukaq tagline REFORMASI ke REFOKERUSI untuk KEADILAN ?,” kata ‘aq,’ laman sosial yang dilihat cenderung membela Menteri Besar Selangor, Tan Sri Khalid Ibrahim.
Selain mencadangkan penukaran slogan, ‘aq’ turut memberitahu PKR sedang cuba untuk mengesan identitinya kerana membuat beberapa pendedahan apa yang sedang berlaku dalam parti sejak mutakhir ini.
Petikan dari laman sosial ‘Archidea Cronixx’ seperti berikut :
Sejak lewat mlm td aq terima mesej2 whatsapp dan panggilan rakan2 seperjuangan yg memberikan info bahawa aq sedang “dikenalpasti” oleh pimpinan Keadilan terutamanya DS Anwar Ibrahim, mengapa ya ?
Adakah kerana hanya ”posting” aq di FB inikah yang menyebabkan DS ingin ”kenalpasti” aq yang marhein nie ?
Atau..
Adakah dengan arahan untuk “kenalpasti” aq ini maka aq perlu menghentikan segala ”posting” kebobrokan dalaman KeADILan terutamanya dalam Pemilihan Parti 2014 ?
Sekiranya DS fikir aq akan ”tunduk” itu adalah satu kesilapan besar, semangat aq lahir kerana DS adalah idola & inspirasi aq selama bertahun lamanya sehingga mlm aq dan pejuang marhein digelar sbg ”pengkhianat” semata-mata kerana meluahkan ketidakpuasan hati melalui serahan memorendum.
Ertkata ”Lawan Tetappppp Lawan” sudah sebati dalam diri aq dan adakah kerana pimpinan menuju kearah kehancuran maka aq perlu ”diamkan” diri ?
Siapalah aq untuk dikenali.. — with Linda Mohamad Sahim, Rozita Ramlan, Roslan Alan, Akaboshi Taka, Ben Suleymani, Ahmad Jufliz Faiza, Yusup Kamaruddin, Kiyai Reformis, Hafiz So, GerakanAnti AzminZuraida, Hanisya Abdul Hamid, Ameelia Ameena, Noormorni Mahat Apandi, Han’s Tokey, Broamir Jebatjolo, Ally Hazran Hashim, Adios Smarta, Dwan Amirullah, Nora Reformis Samm, Dio Sani Samm, Ahmad Yassier, RhZaaba Putra, Mohd Khairul Mohamed Yussuff and che’GuBard Samm.
Presiden Parti keADILan Rakyat pun bersikap “HIPOKRIT” ???
Mana tidaknya pada mesyuarat biro politik pada 27 Mei 2014 yang lalu jelas saudara Malik Husin “mencampakkan” sampul surat berisi wang RM3000 di atas meja dan menjelaskan beliau telah di sogok dengan wang tersebut dari pejabat Timbalan Presiden..
Siapakah Timbalan Presiden yang disebutkan beliau ?
Beliau sebagai berkata sanggup menerima cacian dan maki hamun dalam mempertahankan parti tetapi tidak akan sanggup menerima rasuah !!!
Sambil menunding kepada YB Xavier “…please tell your boss saya ada maruah dan prinsip”…
Presiden sebagai pengerusi mesyuarat dan Ketua Umum juga berada pada mesyuarat tersebut dalam…
Bukti jelas tatapi apa tindakannyang telah diambil ???
Senyap dan minta semua Ajk jangan memanjangkan kejadian tersebut diluar..
Ini kah kepimpinan yang perlu kita sanjung?
Ahli biasa dibuat macam hamba abdi…


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.