..

..

VIDEO: ADUN DAP RAYER BANGSAT MULA CUCUH API PERKAUMAN GELAR MELAYU UMNO CELAKA !!

on Wednesday, May 21, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 CommentsIni lah sikap sebenar bangsat , rasis  pemimpin DAP bernama Rayer , Adun Seri Delima . 

Dia begitu angkuh dan biadap mengeluarkan kenyataan secara berulang kali , bertubi-tubi dengan penuh perasaan dan wajah kebenciannya terhadap orang Melayu & Islam di dalam sidang DUN semalam iaitu berbunyi : 

 CELAKA -CELAKA INI !!

"CELAKA-CELAKA UMNO INI  CELAKA  !

 "KURANG AJAR ,,BIADAP  !!


Rayer bangsat ini hanya berani gelar UMNO Celaka di dalam dewan tetapi tak berani gelar di luar dewan .

Kalau berani sila ulang di luar dewan cakap di depan orang Melayu UMNO P.Pinang   !!

kalau paria ini tak berani ...memang sah pengecut  !!


Sikap biadap Rayer ini jelas membuktikan  selamanya sampai kiamat ..parti bangsat RASIS  DAP diagongkan Dyana Sofya & ibunya   ini  akan tetap ANTI MELAYU &ISLAM !! Sidang Dewan Undangan Negeri (DUN) pagi ini berlangsung dalam keadaan tegang selepas Ketua Penyokong Kerajaan DAP Pulau Pinang, RSN Rayer (DAP-Seri Delima) menggunakan perkataan 'ce­laka' serta menuduh beberapa pemimpin UMNO negeri menghasut rakyat membantah tragedi 13 Mei menerusi demonstrasi.

Beliau juga mendakwa tragedi 13 Mei tidak akan berlaku sekiranya Barisan Nasional (BN) dihapuskan selain parti komponennya seperti UMNO, MIC, MCA dan Gerakan diharamkan.
Tindakan itu menimbulkan rasa tidak puas hati beberapa wakil rakyat BN yang bangun membantah dan meminta Rayer menarik balik perkataan tersebut.

Malah, mereka turut membentangkan peraturan dewan supaya tindakan dikenakan terhadap Rayer.

Walau bagaimanapun, pertikaman lidah itu berjaya dileraikan Speaker, Datuk Law Choo Kiang yang mengarahkan Rayer tidak mengulangi perkataan tersebut dalam perbahasan menyokong ucapan perasmian Yang Dipertua Negeri, Tun Abdul Rahman Abbas.

Terdahulu, beberapa wakil rakyat BN turut menempelak Rayer yang menggesa Datuk Seri Najib Tun Razak meletak jawatan kerana mendakwa Perdana Menteri gagal menangani kejadian kehilangan pesawat MH370.

Kenyataan itu mendapat respons daripada Ketua Pembangkang, Datuk Jahara Hamid (BN-Teluk Air Tawar) yang menganggap Rayer berbohong kerana isu MH370 adalah tragedi global yang melibatkan banyak negara.

“Kehilangan MH370 bukan lagi isu negara kita sahaja tetapi memberi kesan kepada 28 lagi negara lain yang turut sama kehilangan rakyat mereka dalam tragedi itu.

“Jadi, tidak adil Seri Delima meletakkan kesalahan di atas bahu Perdana Menteri sahaja kerana kita telah berusaha sedaya upaya dalam operasi mencari pesawat itu," katanya.


3 Responses

  1. Anonymous says:

    Kalau paria mendapat kuasa bertambah lah mabuknya 5 kali ganda walaupun minum 1 kole.

  2. Anonymous says:

    KELING PARIA PUKIMAK SIAL DASAR PARIA PEMAKAN BANGKAI...HAIKK PTUIHHHH

  3. Si paria ni nak kena ajar juga dengan pukulan orang Melayu.Semenjak DAP perintah Pulau Pinang orang-orang DAP makin kurang ajar dan biadap.Bukan tu aje gemar cetuskan sentimen sentimen perkauman.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.