..

..

SIAPA DALANG DISEBALIK YANG HANCURKAN KERAJAAN UMNO TERENGGANU ??

on Tuesday, May 13, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 10 Comments



Siapakah dalang disebalik pergolakan politik Terengganu ini ??




Di pihak kumpulan pro Mat Said , Najib lah punca segala-galanya yang hancurkan 
UMNO di Terengganu dan penyebab BN lemah disebabkan terlalu 
percayakan cakap punaisihatnya PMO 



Ini dua orang musibat Setiausaha yang makan gaji buta .. biar gambar berbicara .

 kenapa mereka ini senyum suka  bila Mat Said letak jawatan ??



Antara punaisihat PM yang didakwa menjatuhkan Mat Said 







10 Responses

  1. Anonymous says:

    Aku cukup benci melihat gelagat 2 SU tersebut di kaca TV bila di tanya oleh wartawan,perangai mereka mengadangada macam budak sekolah rendah.Najib betul bodoh melantik 2 orang ni jadi SU.MEMALUKAN.

  2. Anonymous says:

    badak 2 ekor kat atas tu , elok humban kat kolam kumbahan je ....

  3. Anonymous says:

    Plot politik Umno secara amnya boleh dibaratkan saperti cerita hindustan tetapi plot politik Umno Trengganu lebih mirip kepada cerita Tamil, lebih dramatik. Bolehh tuang minyak dan bakar
    1Kampung punya.

  4. Anonymous says:

    mat said ada maruah, dan dia bertindakbalas bila maruahnya dipermainkan. aku sokong mat said. tiada lagi ikatan dengan UMNO. bebaskan diri, tapi tidak sekali kali dengan PAS apa lagi PKR n DAP.

  5. Anonymous says:

    1 malaysia..kerajaan mendengar denyut nadi rakyat..rakyat didahulukan pencapaian diutamakan..janji ditepati...konon2 la...poooddaaaaahh!!! NAJIB MUST GO OR BN WILL LOST!!

  6. Anonymous says:

    orang bodoh sahaja yang melantik kabinet yang bodoh-bodoh, mendengar nasihat bodoh dan akhirnya melakukan tindakan bodoh. dalam umno terlalu ramai pemimpin buta perut lagi bodoh.

  7. Anonymous says:

    Sial lah Si Nan ngan sekor lagi tu..enjoy dengar Mat Said lepas jawatan maaf dilepaskan jawatan..orang tua gatai dua ekor tu seronok sungguh..camana orang putrajaya boleh pilih manusia ni...sepatutnya dalam keadaan sebergini suka ke tak suka ke..relaxlah sikit tunjukkan ketegasan..ni tersengih sengih..

  8. Anonymous says:

    aku kena setuju dgn kekurangan bijak najib...tapi keluar parti ada pengkhianat...!

    azhar

  9. Anonymous says:

    Betul. Berbulu tengok dlm tv, bagi komen sambil gelak lagi, macam p*****k

  10. Anonymous says:

    Aku sbgai org tganu benci dua ekor ni sbb dia perosak bn tganu & mngkin bn di mlysia..singkirkan natang ni!!! base babi..sek pas jgn brangan nk naik wisma darul iman

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.