..

..

RAYER ULANG LAGI SEBUT UMNO CELAKA, AYUH BANGKIT PERTAHAN MARUAH KITA @RRafizal @drshaikhussein @Armand_PJU

on Friday, May 23, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 17 Comments



Angkuh betul PARIAH RAYER & DAP bangsat ini ...

Dia sudah berani sebut semua MELAYU UMNO CELAKA di luar dewan dalam ceramah partinya ....

Sebab apa dia berani ??  Sebabnya kita lemah dan tidak berani pertahankan MARUAH BANGSA & PARTI  !!


Malah ada seekor  Adun UMNO  sendiri yang mengutuk tindakan bantahan Pemuda UMNO PP  & NGO Perkasa  dalam sidang DUN hinggakan puak kafir DAP senyum gembira jemput beliau  sertai kerajaan mereka . 

Yang tinggal di DUN itu melawan DAP hanya yang kuat ialah YB Jahara & YB Farid sertai beberapa rakan2 lain yang tegas dan istiqamah melawan puak2 laknat DAP ini  dalam dewan.


Hari ini MARUAH orang Melayu cukup hina  sekali  dan mudah dipijak2& dipelekehkan DAP yang turut disokong macai PKR &PAS.   

Semalam 2 pemohonan maaf dibuat pemimpin Melayu kita di DUN iaitu Datuk Mahmud yang gelar Rayer HARAMJADAH & YB Jahara isu  demo ceroboh masuk DUN . Tetapi si CELAKA RAYER yang memulakan tidak langsung mohon maaf dan disokong semua Adun DAP termasuk Melayu PAS & PKR. 


Memetik lirik lagu Anak Kecil Main Api  " Kita sudah tiada kuasa ..maruah peribadi dah hilang "   ..

Ini lah hakikat sebenar   yang berlaku kepada orang Melayu di P.Pinang ..


Bila Rayer angkuh sebut CELAKA UMNO ..kita cuma  dapat lihat  hanya ahli Pemuda UMNO P.Pinang  & Pemuda Wilayah Persekutuan yang  ada teloq  berani  berdepan DAP   pertahan maruah diri dan parti ...  

Mana lagi suara anak Melayu pemuda lain ???

Ayuh bangsaku ...sedarlah dan bersatu... pertahankan maruah bangsa dan parti keramat ini..

Tiada UMNO kita tak tahu apa akan jadi nasib bangsa  Melayu ...

Membujur lalu melintang patah ..

Maruah Melayu perlu dipertahankan ...

Maruah Islam perlu dijulang ............





PULAU PINANG 23 Mei - Setelah menegaskan tidak akan menarik balik dan memohon maaf di atas keceluparan menggelarkan UMNO sebagai celaka, Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Seri Delima, RSN Rayer sekali lagi menunjukkan kebiadapannya apabila mengulangi celaan liarnya itu di dalam ceramah terbuka DAP, malam tadi.

Dengan nada angkuh, wakil rakyat DAP itu menegaskan bahawa UMNO adalah parti yang sudah tidak relevan dan tidak pernah membantu kaum-kaum lain di negara ini.

"Biar saya ulang lagi di sini, celaka UMNO dan yang saya maksudkan ini hanya kepada parti, bukan orang Melayu.

"Saya tidak akan memohon maaf dan sesekali menarik balik perkataan ini," katanya ketika berucap dalam ceramah DAP di Island Glades di sini. - UTUSAN



17 Responses

  1. Anonymous says:

    Keling brape eko je kat Msia ni.nak tunjuk belang ..hitam legamnye plak..

  2. wanjamak says:

    orang melayu terutama pemimpin melayu yang bodoh, jgn nak marahkan org pulak. pasai apa tak balas balik apa yg depa sebut.. sebut pi lah INDIA DAP celaka paria. tengok mcmana depa rasa pulak.

    setakat terlolong demo suruh org mintak maap buat apa?

    GAP, housepk, unspinners, myKMU dan semua bloggers2 besar, tolonglah buat posting suruh org melayu balas cemuhan depa ni... ke blogger pun tak berapa nak berani jugak?...

  3. Anonymous says:

    DAP = Dasar Anak Pundek
    Jadi tak salah dia berperangai begitu.

    Pemimpin UMNO pun bacul . Besar kepala lah parti DAP = Democracy Anak Papa

  4. Anonymous says:

    Dia memang sengaja nak buat orang Melayu marah, nanti bila kecoh Nampak kita juga yang jahat.

    Licik diorang ni..

  5. Anonymous says:

    dap = demokrasi anak paria.

  6. Anonymous says:

    Celaka punya paria dap. !!!!!!!

  7. Anonymous says:

    Ayyyooooyo amaaaaa...itu nandek seketol kt dahi you tu pakai taik kit siang kaaa? Ayoyoyooo...manyak sayang you sama itu DAP..aaaaaa...you ada tau ka depan you itu apek ckp Democratic Action Party tapi sama pundek2 mcm you itu parti sebenar DIE ALL de PUNDEKS...tarak baca kaaa? Jgn marah aaaaaa....ini cakap sama pundek2 mcm you saja..bukan semua kaum India...

  8. Anonymous says:

    kalau dah Pariah tu Pariah juga,tidak kemana.

  9. Anonymous says:


    chakap saja pie mai tang tu jugak orang penang tak ada telo sebab dia olang tahu melayu penang bangsa merempat.


  10. tebing tinggi says:

    Lemahnya Melayu ,dan kerajaan pimpinanya ,tak bolih bertindak ,hanya boilh menjerit sahaja.

  11. Anonymous says:

    Tak payah suruh dia mintak maaf. Maki sahaja Si Keling Pundek tu balik. As the saying goes, "All is fair in love and war".

  12. Lancau lah Umno. gi perang lah, pekik, melalak sana sini tuh je yg korang pandai, sume takde teloq, sama macam pm?? Dok umah gentel jer teloq tu.

  13. Anonymous says:

    Itu salah satu KPI diorg. Semua ahli DAP perlu capai KPI yang berbentuk mcm tu. Big bos tokong akan bg star rating yang tinggi kpd ahli yang berani capai KPI tsb. Rugi la kalau minta maaf. Mmg keling paria x sedar diri. Kalau xde ihsan UMNO entah2 dia x wujud kt dunia ni sbb atuk paria dh tenggelam di laut dlm perjalanan balik ke India.

  14. Anonymous says:

    Tak sedar diri. Keturunan paria ni la yang banyak terhutang budi kat UMNO. Atas usaha UMNO la tercapainya kemerdekaan. Parti2 lain buat apa? Keturunan paria tu dulu dapat kerakyatan atas ihsan siapa?

  15. Mohon Laluan Tuan Untuk Kenyataan Media Pembela berkenaan sikap tidak sensitif sesetengah pihak terhadap agama Persekutuan

    http://www.bangkit.info/2014/05/kenyataan-media-pembela-berkenaan-sikap_24.html

    Terima kasih atas ruang kebenaran.

  16. Anonymous says:

    UMNO kini dipimpin oleh segerombolan biri2. Kepala biri2 adalah ah jib gong. Panglimanya adalah KJ anak.omak. Pemegang panji2 perang adalah hishamudin cium keris mintaa maap sepupu ah jib gong. Peniup semangatnya adalah zahid hamidi ... ada bukti A1 ...

    Tafsiran jiwa besar umno adalah ...
    Orang sekeh kepala kita ... Kita pi minta maaf ....
    Orang berak atas kepala kita ... Kita pi minta ampun ...
    Orang kencing muka kita ... Kita pi kat dia dan kata sory ...

    Sesiapa yang melakukan perkara yang bertentangan perlu dinyahkan dari umno ....

  17. Anonymous says:

    UMNO kini dipimpin oleh segerombolan biri2. Kepala biri2 adalah ah jib gong. Panglimanya adalah KJ anak.omak. Pemegang panji2 perang adalah hishamudin cium keris mintaa maap sepupu ah jib gong. Peniup semangatnya adalah zahid hamidi ... ada bukti A1 ...

    Tafsiran jiwa besar umno adalah ...
    Orang sekeh kepala kita ... Kita pi minta maaf ....
    Orang berak atas kepala kita ... Kita pi minta ampun ...
    Orang kencing muka kita ... Kita pi kat dia dan kata sory ...

    Sesiapa yang melakukan perkara yang bertentangan perlu dinyahkan dari umno ....

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.