..

..

PENGUNDI PAS TELUK INTAN JIKA PILIH DYANA , BERMAKNA SOKONG MELAYU TOLAK HUDUD !!

on Monday, May 19, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 4 Comments

Bila ini jawapan calon DAP Melayu Dyana bila ditanya tentang isu hudud , memang ini jawapan peguam muda asuhan parti chauvinis DAP iaitu dengan menolak hudud terang-terang . 

Ini kerana sebagai pemimpin parti DAP seperti kata seorang bekas ahli DAP P.Pinang  ,  perjuangan  parti paling atas & harus   diutamakan berbanding agama sendiri . 

GBP ini melontarkan soalan kepada pengundi PAS di Teluk Intan ...

anda perlu bertanya kepada Dyana samada dia  YA atau TIDAK  sokong hukum hudud  nak dibawa ke Parlimen sebagai seorang pemimpin Melayu Islam .  Jika tidak ,  kalau undi anda mengundi Dyana , bermakna ada juga tidak  sokong hukum hudud yang ditolak calon DAP ini !!
Mat Sabu pulak sebagai orang No 2 PAS , memang tugas beliau untuk pastikan undi macai PAS Teluk Intan  harus ke DAP walaupun calonnya tolak hudud terang-terang seperti partinya . Lagi pun bukan ke Mat Sabu adalah abang kesayang Guan Eng dalam PAS. hahaha...

4 Responses

 1. Anonymous says:

  JUTAAN TAHNIAH KEPADA PENJILAT PARTI DAP

  Dyana: Saya tak akan undi sokong hudud


  Calon DAP bagi kerusi Teluk Intan Dyana Sofya Mohd Daud berkata beliau tidak menentang hukum hudud. Namun SELARAS DENGAN PENDIRIAN PARTINYA, katanya, jika terpilih sebagai ahli parlimen, beliau akan mengundi tidak akan menyokong hukum Islam itu jika dibentangkan di Dewan Rakyat.

  http://www.kinitv.com/video/6912O74

 2. Anonymous says:

  Saya nak baca apa pulak komen muslimat pas...sila kan

 3. Anonymous says:

  masyaallah.... ya allah ya tuhan ku ... aku memohon padamu ya allah.... kau turunkan apa yg kau perlu untuk petunjuk kekuasaan mu pada dyana yg terang terang menolak hukummu ya allah..... agar kami umat islam dapat melihat sesungguhnya manusia yg hina hukum mu ya allah menjadi pengajaran pada kami.......amin

 4. Anonymous says:

  ya allah kau turunkan balamu pada dyana yg biadap menolak hukummu.... kami umat islam amat malu dgn perbuatannya ya allah..... tunjukannya ya allah.... tunjukan .....amin

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.