..

..

KANTOI ! PEMIMPIN PAS DITANGKAP SEDAP MINUM KEDAI,MACAI DIKERAH BERARAK JALANRAYA !! #TOLAKGST

on Thursday, May 1, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments

Begini lah wayang hipokrit  pemimpin PAS  yang ramai macai & penyokong tegar mereka tak tahu . 

Cakap mereka di pentas ceramah sahaja berdegar-degar menghentam & maki kerajaan hingga mengajak penuh semangat   penyokongnya supaya  turun ke  jalanraya berarak membantah GST & kezaliman kerajaan BN   .

Tetapi bila turun ke jalanraya dalam keadaaan ramai ,  ya mereka hadir   tetapi  hanya  tunjuk muka hadir & selepas itu hilang menuju kedai makan seperti gambar di atas  ini . Itu baru Mazlan Aliman seorang je kantoi dilihat relaks sambil minum di kedai , belum lagi pemimpin PR yang  lain . 

Yang  bodohnya  ribuan penyokong tegar majoriti Melayu  yang hadir  hingga membawa anak itu  dikerahkan berarak beramai-ramai  dari beberapa tempat khas yang jauh untuk   menuju Dataran Merdeka di bawah panas terik . 

Jika datang jauh dari Kedah & Kelantan sudah tentunya tiba awal pagi  lagi dan terpaksalah tunggu hingga ke petang . 

Tapi bagi mereka tak pa ... ini kerana antara jawapan sering didengar   " kami mai ini demi masa depan anak cucu cicit kita menentang kerajaan zalim " walhal mereka tak tahu diperbodohkan pemimpin mereka
Perbezaan pemimpin & MACAI PAS ketika demontrasi jalanan ...
2 Responses

  1. Anonymous says:

    Semoga ALLAH bukakanlah pintu hati umat mu ni. ....

  2. Anonymous says:

    Ramainya bangsa melayu yg dah jadi berok baring kat atas jalan ni. Bangsa lain tak nampak pun kelibat melalak kat sini. Senang sangat orang melayu kena jual untuk kepentingan anak cucu konon

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.