..

..

KANTOI ! CALON DAP SUDAH BERLAGAK TAIKO , NAIK JEEP KEMPEN TANPA CUKAI JALAN #PRKBUKITGELUGOR

on Thursday, May 15, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 6 Comments




Tudia !!  Belum lagi jadi wakil rakyat , kerabat Karpal Sink   sudah tunjuk  angkuh , sesuka hati mereka langgar  undang-undang jalanraya .

Rupa-rupanya  Jeep Merah (WRANGLER) yang digunakan oleh CALON DAP  sepanjang tempoh berkempen PRK BUKIT GELUGOR sejak hari Penamaan Calon pd 12 MEI 2014; di sekitar pusat bandar GEORGETOWN, tidak mempunyai Cukai Jalan yg sah. Cukai Jalan Jeep berkenaan telah tamat tempuh sejak 24 MAC 2014.

Jangan ingat mereka keluarga LAWYER   bikin mereka besar kepala &  kebal daripada tindakan  undang-undang .

Macam ini calon yang didakwa paling   baik diletakkan oleh  DAP  ???





6 Responses

  1. Anonymous says:

    apa ni, ini mentality bakal wakil rakyat ke, dulu bapa ada banyak saman lari laju, macam mana mau hormat wakil rakyat...semua macam samseng bila sudah ada position,..."aku lah yb, aku boleh cerita kalau kena tahan"...
    orang awam kena tahan macam mana....lampu nyala kecik pun kena tahan ..mana itu keadilan..

  2. Anonymous says:

    Dap mmg sial vavi

  3. Anonymous says:

    hek eleh. Org kg aku 90% motor xde road tax, besor kepala korok mung

  4. Anonymous says:

    Mereka dah buat kesalahan undang-undang jalanraya. Lebih amat menyalahi undang-undang apabila pihak berkuasa tidak ambil tindakan apabila perkara kesalahan didedahkan.

  5. Dia seorang peguam...dia punya undang-undang sendiri...siapa berani...Polis ada berani....samanlah kalau berani.....

  6. Anonymous says:

    Bengali punya law maa........... Adaberani samanla........ Kita bole bayarla........

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.