..

..

DAP JILAT LUDAH SENDIRI ,SALAHGUNA MPPP UNTUK KEMPEN #PRKBUKITGELUGOR !! @dzainalabidin

on Wednesday, May 14, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No CommentsDulu semasa PRU13 , pembangkang terutama DAP   begitu kuat menyalak hentam  pemimpin BN tak telus kerana  menggunakan sumber dan aset kerajaan membantu melancarkan kempen pilihan raya

Tetapi kini Ludah mereka itu dijilat kembali seperti anjing bila mana di kempen pilihanraya kecil Parlimem Bukit Gelugor hari ini   , kenderaan dan pekerja MPPP dilihat sedang  menyiapkan tempat ceramah DAP malam ini di Taman Tun Sardon .

Perbuatan itu secara jelasnya menyalahi prinsip dan had kuasa kerajaan sementara, malah ia perlu dihentikan serta-merta.

Ini kerana MPPP adalah hak rakyat P.Pinang bukannya hak mutlak parti  DAP untuk memenangkan Ramkarpal  ! !

Apakah mereka lupa apa yang mereka menyalak sebelum ini tentang isu  guna jentera kerajaan ?


Lihatlah sendiri bukti dulu mereka cakap tak serupa bikin di atas ini menghentam BN kini mereka sendiri begitu angkuh dan rakus menyalahgunakan harta kerajaan untuk kepentingan parti  .

Bila  dah  berkuasa,  segala cakap mereka dulu kononnya kerajaannya  telus dan lebih baik daripada BN ternyata bohong.  Entah apa lagi duit rakyat & aset kerajaan  disalahgunakan DAP untuk politik mereka.


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.