..

..

APA MASALAH RAFIZI TAK PUAS HATI ROSMAH NAIK HELIKOPTER DENGAN PM ??

on Saturday, May 10, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 CommentsSudah hilang modal Rafizi kaki penipu ini  dengan  memfitnah  DS Rosmah Mansor   menaiki helikopter  ke sana sini .   Adakah Rafizi cuba nak tutup penipuan dan kelemahan dalam pemilihan PKR ??


 Sebenarnya DS Rosmah bersama  suaminya Perdana Menteri menaiki helikopter kerajaan dan ia boleh di lihat gambar dibawah ketika beliau tiba di TUDM Butterworth  . Tak salahnya rasa Rosmah menaiki helikopter kerajaan kerana beliau adalah isteri PM .Adakah Wan Azizah semasa menjadi isteri kepada TPM tidak menaiki helikopter ??

Rafizi sewajarnya harus tanya dulu  kepada Anwar Ibrahim , Ketua Umum PKR siapa bayar untuk Anwar naik helikopter dan jet peribadi ke sana sini ??

Bodohnya punya Rafizi kaki penipu ini ...nak menang dalam pemilihan dan ketua cabang pun ..bukan ini caranya untuk jaja memfitnah Rosmah ..

2 Responses

  1. Anonymous says:

    rafizah ni memang kimak!! Memfitnah dan menipu. Perangai tak ubah macam PONDAN original. Pondan belaan Al Juburi masa zaman sekolah dulu.

  2. Anonymous says:

    Kerana dalam hatinya bersarang dgn hasad dengki dan buruk sangka....!

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.