..

..

ANWAR KEMALANGAN , SKIP ULANG TAYANG ATAU KENA HUKUM KARMA TUHAN ??

on Wednesday, May 14, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments



Semalam kita dikejutkan dengan berita Anwar mengalami kemalangan jalanraya bila mana tersebarnya gambar beliau di hospital . Mujurlah beliau hanya mengalami kecederaan ringan di pangkal  tangan kanan .


Melihat kepada berita yang terlebih dahulu disebarkan blogger mereka , persoalan timbul di mana gambar kereta Anwar mengalami kemalangan ? Mengapa hanya gambar Anwar di hospital sahaja disebarkan ?

 Adakah ini satu lagi  skrip   nak ulangtayang filem2 klasiknya semasa di dalam penjara (sakit tulang  belakang konon) untuk meraih simpati di ketika ahli PKR mengamuk sakan penipuan dalam pemilihan PKR?

Cukup la Anwar... orang dah meluat sandiwara basi ini .

Jika beliau alami kemalangan , insaflah dan beringatlah mungkin ini  hukum KARMA tuhan .



Assalamualaikum dan salam hormat,

Dato Seri Anwar Ibrahim dan Datuk Seri Dr Wan Azizah terlibat dalam satu kemalangan kecil di Desa Sri Hartamas jam 10 malam tadi. DS Anwar mengalami keretakan di pangkal tangan kanan berdekatan bahu, tapi alhamdulillah berada dalam keadaan selamat, tidak memerlukan pembedahan. DS Dr Wan Azizah juga berada dalam keadaan selamat dan sedang diperiksa doktor.

Kedua-dua DS Anwar dan DS Dr Wan Azizah akan pulang ke rumah malam ini.

Sekian terima kasih.

Fahmi Fadzil
Pengarah Komunikasi KEADILAN





Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.