..

..

PERARAKAN KARPAL SESAK LUAR BIASA , GUAN ENG MENGAMUK SALAHKAN POLIS TAK HADIR !!

on Tuesday, April 22, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 7 Comments



Sial punya DAP ....bila    Pemimpin DAP  mati , Polis  nak kena jaga jalan ....

Apa jasa Karpal kepada negara ni selain daripada hidupnya menentang Islam , hudud & hina Raja Melayu?

Kerajaan DAP sudah ada Polis Guan Eng iaitu SRS yang menjaga sepanjang perarakan  ..apa lagi lu mau ??



7 Responses

  1. Anonymous says:

    macam-macam saja DAP nie

  2. Assalam Bro

    Bukankah selama ini puak pembangkang tepi longkang ni tak memerlukan pertolongan POLIS... mereka ni macam orang gila dadah bila merusuh dan mencederakan anggota POLIS... Tak ingat ke? Apa jasa Kau orang pada Agama, Bangsa dan Negara..? Siapa Karpal...hahahaaaa?

  3. nanti disalahkan umno pula...

  4. anti kominis dan DAPpigs says:

    MAngkuk berayon betoi DAPpigs ni. Puak ko yang mampos, sendiri jaga lah. Kalau nak mintak tolong polis, hantaq lah request. Yang ko berarak bawak si wilca tu, ko orang dah mintak ke permit??? Kalau dah ada permit, baru lah polis boleh bergerak. Ko orang ingat polis tu keldai ko orang ke macam PAS-pis-pussy tu? Awat ko orang tak mintak tolong unit Anal parti keldai tu???...Bangkai punya statement.....

  5. Anonymous says:

    Ramai anggota SRS bertugas pada hari tersebut. Kalau ada Polis tentu berlaku petindihan kuasa antara SRS dengan Polis. SRS buat kerja dengan baik bravo SRS......................

  6. Anonymous says:

    Memang polis sengaja tak ambil port benda2 anjuran pembangkang...
    Satu taktik baru & bijak supaya rakyat mereka marah/benci pemimpin2 pembangkang. Bijak2.

  7. Biasanya jika ada "state functions" atau acara/majlis besar yg dianjur pihak kerajaan pusat/negeri pihak polis dijemput bermesyuarat bersama agensi2 lain.Pihak kerajaanlah yg biasa jemput.

    Agaknya acara "perarakan akhir" mendiang Karpal Singh tidak dirancang pihak kerajaan negeri dgn mengikut SOP dan protokol biasanya maka PDRM mungkin tidak dimaklum.Atau LGE terlampau ego tak perlu polis mengawal keadaan.Dah kena baru nak panggil bantuan polis.Memang dasar nak cari kesalahan org lain saja.LGE lagak spt pembangkang di negeri Pakatan.Pelik dan bodoh.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.