..

..

MANUSIA ANGKUH & PENENTANG ISLAM AKHIRNYA MATI DI BUMI BERDAULAT PERAK

on Thursday, April 17, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 8 Comments


Kemalangan maut di KM301.6 Lebuhraya Utara Selatan berhampiran Gua Tempurung, Gopeng lebih kurang jam 1 pagi tadi (17 April 2014). Peguam yang juga Ahli Parlimen Bukit Gelugor, YB Karpal Singh adalah salah seorang mangsa yang meninggal dunia dalam kemalangan ini kerana kecederaan parah."Langkah mayat sebelum nak tegakkan Negara Islam " 

 Itu lah ayat angkuh dan sombong  manusia kafir bernama Karpal Singh  yang hidupnya dari dulu lagi menjadi pemimpin DAP   menentang keras sekali hudud dan negara Islam . 

Malah beliau juga terkenal sebagai penderhaka kepada DYMM  Sultan Perak kerana berani menentang kuasa Raja 

Apakah secara kebetulan TULAH   menderhaka terhadap Duli Tuanku Sultan Perak maka takdir Ilahi menentukan Karpal mati secara ngeri di tanah jajahan bumi Perak Darul Ridzuan?Doa Cina DAP ini akhirnya termakbul kepada pemimpin mereka sendiri 


8 Responses

 1. Buat liputan ttg kesalahan karpal singh..Ada saman JPJ 9..PDRM 35..check kt myeg 400628-07-5079..pemandu warga india..entah ada lesen memandu dan permit kerja atau tak?org gaji warga indon tengah tenat pun x pasti ada permit ker x?

 2. Anonymous says:

  Saya anak jati Perak mendokan kamu Ng Kok Teong mati sebagaimana matinya rakan kamu Mr Karpal. Saya mohon kepada Allah Taala yang telah menjadi kamu dan keturunan kamu supaya lupus terus tanpa waris dan baka dari muka bumi ini. Amin.

 3. Anonymous says:

  Lepas ni kita doakan pulak Ng Kok Teong (Wakil DAP) yang mewakili 130 rakyat China semoga dibayar 'TUNAI' , Amin

 4. Anonymous says:

  Kene tulah Raje teman... Hambikkk...

 5. Anonymous says:

  Kene tulah Raje teman... Hambikkk...

 6. Anonymous says:

  Tahniah!! Tahniah!! Tahniah!! Tahniah!! Tahniah!! Doa Cina Wakil DAP dimakbulkan Allah s.w.t.
  Tahniah!! Tahniah!! Tahniah!! Tahniah!! terpadamnya keturunan Dajal. Bapak Dajal kat Malaysia tunggu giliran anda mungkin lebih dahysat lagi agaknya.

 7. Anonymous says:

  Lepas ni rentap nyawa Anwar Ibrahim pulak. Dia pun menentang hukum Hudud jugak, mempersendakan nama Allah dan mempermain-mainkan ayat-ayat Allah.

 8. Anonymous says:

  Ng Kok Teong will die like a dog

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.