..

..

PANAS !! KETUA AMK P.PINANG SENDIRI MARAH CYBERTROOPER RBA PR HINA WAN AZIZAH !!

on Saturday, April 26, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment
Adun PKR Seberang Jaya yang juga calon Naik Ketua AMK PKR  iaitu Dr Afif hari ini nampaknya  marah  sungguh    kegiatan fitnah jahat cybertrooper PR sendiri iaitu RBA menghina Presiden PKR DS Wan Azizah telah   meninggal dunia  di media sosial .

Ramai penyokong BN telah  tahu fan pages Blue Wave Army adalah akaun palsu   di create oleh RBA & kenyataanya banyak memburukkan imej kerajaan .

 Tapi mungkin  Dr Afif   desperate sangat nak jadi hero di ketika pemilihan AMK Pusat , sesuatu perlu dibuat untuk menjadi popular walaupun dilihat bodoh kerana membuat laporan polis terhadap penyokongnya sendiri . 


Malah tersebar meluas identiti admin page ini yang kantoi ketika  invite supaya LIKE page berkenaan . 

Apakah Dr Afif akan membuat laporan polis seperti dijanjikannya  selepas tersebar  bahawa akaun palsu Blue Wave Army ini adalah hasil kerja fitnah penyokong PR dari RBA ??


Sebelum ini Dr Afif Bahardin juga terlibat dalam fitnah ke atas 3 DUN UMNO Pulau Pinang tentang TUDM Butterworth. 

Lihat video di bawah :Sehingga ke hari ini, Dr Afif Bahardin gagal menjawab tohmahan beliau sendiri dan memberi bukti terhadap pertuduhan beliau ini. 

Nampaknya pemimpin AMK Pulau Pinang berdepan dengan isu yang boleh menjatuhkan kredibiliti dan maruah beliau sebagai ahli politik jika beliau tidak menjawab isu-isu ini. 

Inilah jenis pemimpin yang mahu dipilih oleh ahli-ahli AMK dan juga rakyat Pulau Pinang?One Response

  1. Anonymous says:

    kerja orang saiko. masa rosmah kena baru ini tak dengar pulak orang marah marah sebaliknya gembira sangat . wan azizah kan ikon Malaysia, isteri misali, wanita terpilih, masakan ada orang sanggup buat macam ni?

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.