..

..

GAME PLAN SEKAT AZMIN BERJAYA , PKR TERUS DIKUASAI ANWAR & FAMILY #KeadilanRaya

on Tuesday, April 22, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 4 Comments


Tetap sekali ramalan Datuk Zul Nordin sebelum ini    iaitu Anwar akhirnya akan menarik diri saat akhir  daripada bertanding Presiden PKR  dan sekaligus menobatkan Wan Azizah menang tanpa bertanding .

Ia juga sekaligus  menjadikan PKR terus kekal dikuasai anak beranak keluarga Anwar !!

Sebenarnya ini adalah game plan Anwar yang mahu  menyekat Timbalan Presiden PKR Azmin Ali daripada mengisi borang bertanding jawatan Presiden PKR menentang isternya Wan Azizah . Ia diakui sendiri orang ramai penyokong Azmin dalam pemilihan kali ini . 

 Ini kerana Anwar mahu parti itu terus kekal di tangan keluarganya bukannya individu lain seperti Azmin .Hanya ahli keluarga Anwar  sahaja yang boleh dipercayai & boleh mengikut telunjuknya berbanding pemimpin lain yang mungkin tidak lagi mempejuangkannya  jika masuk  ke penjara.

Malah Anwar juga tahu jika Azmin lawan isterinya , dia akan menang kerana pengaruh Azmin cukup kuat sekali . Jadi , sesuatu perlu dibuat untuk hijack Azmin dan hari ini mereka berjaya .

Kita nantikan apa lagi strategi & taktik kotor  Wan Azizah & Anwar untuk  perebutan  jawatan Timb Presiden yang akan dipertahan Azmin .  
\


4 Responses

  1. Anonymous says:

    macam nak mampos tolong anwar, siap bagi apa yg berharga dan seluruh maruah agar dikenang oleh anwar, akhirnya disimbah kencing dan dilempar taik oleh anwar. makhluk rakus dan licik bernama anwar ni dah ramai yg terkena dan melarikan diri. malangnya azmin masih rela mengekalkan kebodohannya, tak tahu sampai bila. sampai mati kot...

  2. Anonymous says:

    Khiak... ptuih... dah agak lama dah. Tak payah pakai bomoh teropong buluh pun boleh agak dah..... Satu lagi game plan nak kantoi mamat Khalid, ganti dengan jijah pendebat sekolah rendah jadi MB pulak.... keh keh keh...

  3. Anonymous says:

    Dahlah bini dia kena balaih air kote pulak percik ke muka suami.
    Kalakakakah...

  4. Anonymous says:

    anon 136..saya setuju..tapi sampai bila nak terpercik??nak bawa air mani tu sampai lubang kubur???

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.