..

..

TERKINI ! PUNCA BUKU ULTRAMAN DIHARAMKAN KDN TERJAWAB @Zahid_Hamidi

on Thursday, March 6, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments


Isu buku Ultraman diharamkan KDN menjadi kecoh dan seperti biasa portal haprak Meloyakini membakar perasaan marah macai2 nya . 

Apa punca dan sebab ia diharamkan ?? Sebabnya ialah isu KALIMAH ALLAH  digunakan dalam buku berkenaan yang berbahasan Melayu ini .

Apakah kita rela namaa  Allah disamakan dengan Ultraman King ??  

Memang tepat lah alasan KDN ia mengancam ketenteraman awam kerana isu Kalimah Allah sudah mengakibatkan pelbagai insiden berlaku seperti baling molotov cocktail di gereja P.Pinang berikutan banner Allah Is Great  dipasang . 

Cuma yang otak beku macai  Melayu  PR  akan ketawa buku Ultraman ini diharamkan KDN  kerana ketenteraman negara tapi sebenarnya yang lebih besar adalah penghinaan kepada nama Allah . 



2 Responses

 1. Anonymous says:

  Inilah akibat Si PENDATANG KAPIR BUAS BANGKAIBABI BERMAHARAJALELA! Bayangkanlah puak PENDATANG KAPIR BUAS ini memerintah Tanah Melayu ISLAM kita - HANCOQ! Bakal jadi tanah SYAITAN!

  Baik si PENGGANAS KAPIR BANGKAI DIHALAU saja dari NUSANTARA MELAYU (Alam Melayu - yg. termasuk Tanah Melayu, Borneo, Indonesia, Brunei, Filipina, Kampuchea dan Thailand serta Kepulauan Pasifik yg. termasuk Hawaii - pusaka berzaman nenek moyang kita ini, dari sebelum dijajah dan dipecahkan oleh si Barat-Zionis KAPIR laknat) buat selamanya!. Si PENGECUT ini takkan berani hina tuhan atau agama Hindu, ataupun penganut/pemimipin Hindu atau Kristian macam ni , termasuk Raja-raja Eropah! Kalau di India, kalau hina agama ataupun pemimpin Hindu, mungkin dah diPANCUNG!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

 2. Mr.R says:

  salam muslim..
  ketepikn fahaman politik, kalau ada antara kite yg anggap KDN funny, bodoh, xmatang… at least dyorg ade usaha utk tauhidkn Allah.. klu korg xsokong sbb xsuka gov, trpulang.. xsume keje KDN tu org BN.. ntah2 org PR lg rmai.. rasional.. klu pn xsuka org laen nk tauhidkn Allah, jgn tnpa sedar kite mnsyirikkan Allah..
  #copypaste

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.