..

..

PEMIMPIN PAS PERLEKEH PROGRAM #SELAWATPERDANA SEBAB DIHADIRI RATUSAN RIBU !! @NajibRazak #MH370

on Saturday, March 22, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 9 Comments


Bila kerajaan tak buat program berbentuk kerohanian & agama , dituduh kerajaan sekular & menolak Islam.  

Semalam bila kerajaan menganjurkan Malam Cinta Allah & Rasul  di Dataran Masjid Putra dengan bergema dengan alunan merdu bacaan qasidah dan selawat ke atas Nabi Muhammad SAW oleh ratusan ribu yang hadir  yang bertemakan ‘Kesatuan, Per paduan dan Persaudaraan’  , ia diperlekehkan oleh pemimpin PAS di himpunan Reformasi 2.0 iaitu Khalid Samad. 

Sudah dirasuk jin & setan ke Ahli Parlimen Shah Alam ini bila berada di pentas hingga sanggup menghina bahawa program Selamat Perdana ini dengan dakwaan menggunakan agama untuk mempertahankan pemerintah zalim . Sepatutnya sebagai umat Islam , program seumpama ini wajib disokong kerana ia jelas menampakkan penyatuan sesama Islam tanpa mengira fahaman politik . Tetapi sebenarnya fenomena ini amat ditakuti & tidak disenangi pemimpin PR terutama DAP .
9 Responses

 1. Anonymous says:

  Sesuai le dengan gelaran Khalid Gereja.

 2. Anonymous says:

  Stupid khalid...useless..

 3. Anonymous says:

  Mmg dah manusia tak tau bersyukur.... Semua nak dipolitikkan... Sampaikan hal berkaitan dengan agama nak diperlekehkan...

 4. Anonymous says:

  Berselawat lebih baik dari meliwat

 5. Anonymous says:

  Ini contoh pemimpin pas yg plg bodoh, sombong dan haramjadah dlm malaysia...klu tak join majlis selawat dah ok dah tp jgn la kutuk..majlos yg ko pegi tu lgvharamjadah punya majlis...bela peliwat negara..3 hakim n 1 akim lama tambah sorg lg karpal singh dah ckp anqar peliwat..presidwn majlis peguam pun ckp dia peliwat yg ko atas nama parti islam nak sgt bela peliwat tu dpt pahala ka...bodoh punya org..parti ko dah bagus tp sbb ada org mcm ko lah parti pas jd rosak..lahanat celaka punya khalid..xnak join majlis agama ok tp jgn hina..

 6. Anonymous says:

  Betullah tu apa yg YB Khalid Samad katakan. Selama ini UMNO hanya menggunakan ugama utk survival politik shj.

 7. Anonymous says:

  JOM LAH BUAT PROJEK ATAU PROGRAM SUKA SAMA SUKA...TIADA PAKSAAN...LPEAS TU PANGGIL ANWARMARI RASMIKAN..YAHOOOO..BUKAN SAYA KATA TETAPI KARPAL DAN MAJLIS PEGUAM YANG KATA..YAHOOOO

 8. Anonymous says:

  EHH ....ABETUL KER UMNO YANG GUNA AGAMA UNTUK SURVIVAL POLITIK..? SAPA PULAK KATA SOKONG PAS MASUK SYURGA????

 9. Anonymous says:

  Bodoh punya orang.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.