..

..

NASIHAT @NajibRazak KEPADA PENGUNDI KAJANG ESOK , UNDI CALON BN #PRKKAJANG

on Saturday, March 22, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment
1. Esok pengundi N25 Kajang akan menjalankan tanggungjawab mereka memilih wakil rakyat baru. Pilihan raya kecil ini atau “Kajang Move” dirancang oleh Parti Keadilan Rakyat bagi kepentingan politik parti tersebut.


2. Saya harap pengundi Kajang akan memberi sokongan kepada calon Barisan Nasional. Kemenangan untuk BN akan menyemarakkan lagi usaha kita memperkukuhkan semangat kerjasama antara kaum dan pembangunan negara.

3. Kempen pilihanraya kali ini berlangsung ketika kerajaan terpaksa mengendalikan usaha antarabangsa secara besar-besaran mencari pesawat MH370 yang hilang bersama 239 penumpang dan anak kapal.

4. Marilah kita terus berdoa agar usaha ini akan berjaya dan tidak sepatutnya MH370 dijadikan isu politik kerana apa yang sebenarnya berlaku masih menjadi tanda tanya pihak penyiasat.

4. Kita juga kesal kerana kempen Pilihanraya Kecil Kajang ini juga menjadi medan pemimpin parti pembangkang untuk mencemar bekas pemimpin negara yang telah lama bersara dari politik.

5. Ini termasuklah serangan ke atas Tun Daim Zainuddin yang telah banyak menyumbang bakti kepada negara. Serangan dan tuduhan yang mengaibkan pemimpin lama tidaklah mencerminkan nilai menghormati merekalah yang berbakti kepada negara selama ini.

Dato Sri Mohd.Najib


One Response

  1. Anonymous says:

    Salam

    Kajang-Selangor tu lubuk macai PR.. Cinabeng totok DAP anti BN tahap merah..meluap2 dh ubah negara Tanah Melyu ni...

    Melayu2 otak baru pulak..xhenti ulang skrip UMNO BN bodohkan rakyat.. tp hakikatnya merekalah dibodohkan PR, tp lagak bijak org bodoh yg boleh nk diajar... macai tetap macai.. Jika PR letak TOYOL atau seekor Anjing jd calon pun mereka akan pangkah, taksub dan benci dibimbing iblis mengatasi akal dan kebenaran..

    ikut sukalah mereka nak undi penipu pun...lambat laun akan hancur juga oleh kburukan mereka..

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.