..

..

GILIRAN ANAK PULAK KENA SOUND MAKI DENGAN PENIAGA KAJANG ! #PRKKAJANG

on Wednesday, March 19, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments


Selepas mak , kini anaknya Nurul Izzah  pulak di balun peniaga Melayu di Kajang.  Jika Wan Azizah berdepan peniaga Melayu berasal dari Permatang Pauh yang dihalau kerajaan DAP , kini Nurul Izzah pun kena sound berapi peniaga Sungai Sikamat .

 Makcik ni kata, masa kempen  PRK   , PKR punya la  masuk pasar melayu demi   dapatkan undi. Bila sudah menang, gerai melayulah yang memula akan  kena roboh kerajaan negeri PKR !!

Berbaki beberapa hari lagi kempen  menjelang hari pengundian , PKR akan terus berkempen habis-habisan di tempat pengundi Melayu Kajang  dengan pelbagai janji dan hasutan membenci BN  demi mencapat target 65 % sokongan .

Tetapi  orang Melayu Kajang kini semakin bijak dan tidak tertipu lagi dakyah anak beranak Anwar dan mereka semakin berani  mengherdik puak-puak ini . Syabas peniaga-peniaga Kajang /..




3 Responses

  1. Anonymous says:

    Tak habis-habis keluarga puaka ni kena maki. Apa lah nasib korang puaka. Tu la dulu kemain memaki hamun orang. sekrang giliran korang pulak dimaki hamun. padan ngan muka.

  2. Anonymous says:

    Curah Sup panas kat puak-puak PKR tu....

  3. benciPKRDAPAS says:

    wuhuu.. padan dgn muka.. muka tak malu.. anak beranak peliwat!!!

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.