..

..

AKHIRNYA BERKUBUR LAGI 13 GERAI MELAYU TELUK BAHANG HASIL HADIAH KERAJAAN DAP !! @dzainalabidin @reezalmerican

on Thursday, March 27, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 11 CommentsAkhirnya seperti dijangka , 13 gerai Melayu di Teluk Bahang diroboh juga oleh MPPP atas arahan kerajaan DAP .  Tiada lesen & ganggu lalulintas menjadi  alasan kuat kerajaan DAP untuk merobohkan gerai2 ini .

Jika sebelum ini  , kerajaan DAP memutarbelitkan fakta  dengan menuduh penjawat awam dipukul oleh Perkasa & UMNO, tapi kali ini  sudah roboh & ranap habis dilakukan Melayu-melayu dalam MPPP.

Persoalannya ,b erlambak lagi  gerai peniaga CINA berniaga di tepi-tepi jalan   , adakah kerajaan DAP berani pergi   roboh ??

Beginilah nasib peniaga-peniaga Melayu P.Pinang yang ingin mencari rezeki di negeri sendiri terpaksa   berdepan kerajaan  DAP .

Itu yang Wan Azizah boleh jumpa peniaga Prmtg Pauh cari makan di Kajang disebabkan tindakan zalim  kerajaan DAP

Bertambah manis lagi , Melayu macai PAS & PKR  di negeri  ini  terus memberi restu  menyokong kerajaan DAP menindas peniaga2 Melayu melalui peti  undi .
11 Responses

 1. Anonymous says:

  kasi cina hidup la...semua oalng mau cari makan maaa...talak kila itu sapa bangsa pun maa....hilup malahysia.

 2. Anonymous says:

  Kenapa Mau marah LOOO.
  Ini LGE sama sekutu-sekutu PENANG punya olang..olang PENANG sindili yang mau LGE dan PR jaga ini negeli maaa..lupa ka itu dulu punya PRU punya selogan " KITA UBAH"
  So Kenapa Marah ini gerai roboh..itu MPP mau "UBAH" itu gerai dulu ada niaga situ..Sikalang "UBAH" itu Kedai/gerai sudah tiada lagi sampai bila-bila LOOOOO..
  Cina miniaga takpe ..Milayu tak boleh oooo...ini nigiri LGE sama bapak dia punya LOOOO...Next PRU kasi lagi undi sama LGE dan Bapak dia haaaa jangan lupa NAAA...

 3. Anonymous says:

  BABI PERGI MAMPUSLAH GUAN ENG !

 4. Anonymous says:

  Selalu mereka akan ambil kesempatan diwaktu ada isu negara atau isu besar...ketika org melayu sibuk berdoa untuk MH370, ketika org melayu muhasabah diri kerana dugaan Allah adalah peringatan kepada kita, ketika itu lah selalu bangsa kita dianiaya. Allah Hu Akbar, lindungi lah kami hamba yang lemah ini.....

 5. Anonymous says:

  tahniah melayu2 penjilat lobang taik kafir DAP... anda memang celaka...

 6. Anonymous says:

  seandainya pr berkuasa di Malaysia nasib golongan pendatang termasuk pati lebih terbela dari melayu sendiri..siapa akan percaya kepada melayu kerana mereka sendiri belot kepada kerajaan dan bangsanya ..nasib kita tak ubah seperti nasib bangsa rohinya ....yg tidak ada negara dan tidak diiktiraf kehadirannya sebagai manusia...

 7. Anonymous says:

  Siapa lebih zalim? Zalim PR lebih dashyat

 8. Anonymous says:

  la mana perginya pas dan pkr...senyap sunyi....bangsa sendiri tu....

 9. Anonymous says:

  Kena roboh gerai melayu yg datang roboh pun orang melayu atas arahan org cina....cina bertepuk tangan sebab untung x perlu kena kotorkan tangan cuma keluarkan arahan....melayu nimemang bodoh. ..yalah CM dia tu kan Khalifa so apa nak heran....padan muka kau org bangang

 10. Anonymous says:

  Biarkan kerajaan PKR dan biaDAP uruskan masalah yang dicipta oleh mereka

 11. Anonymous says:

  Hehe....me layuu....layu sungguh noo.....

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.