..

..

TERKINI ! VIDEO NGO MELAYU BERI AMARAN PALING KERAS TERHADA PEMIMPIN CINA DAP & PKR BIADAP !!

on Thursday, February 6, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 4 Comments
Sekumpulan lebih kurang 50 individu yang menggelarkan diri mereka “Majlis Jemaah NGO Islam Malaysia” bertindak menyembelih dua ekor ayam dan melumur darahnya pada kain rentang yang tertera gambar pemimpin Cina DAP dan PKR sebagai bantahan terhadap penghinaan pemimpin berkenaan kepada majoriti masyarakat Melayu beragama Islam.

Pemimpin yang wajahnya terdapat pada kain rentang itu adalah Teresa Kok, Ahli Parlimen Gelang Patah Lim Kit Siang, Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng dari DAP dan Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Machang Bubuk, Lee Khai Loon dari PKR.


Perhimpunan yang dinamakan "Bantahan penghinaan terhadap kepimpinan Melayu, Yang di-Pertuan Agong, dan agama Islam serta maruah Melayu” oleh rakyat biasa dan ahli NGO diadakan berhampiran Jalan Tun Perak berdekatan Puduraya, Kuala Lumpur petang ini.
4 Responses

 1. Anonymous says:

  standard kangkong longkang. Dah tua nak mampus pun masih bodoh. ini lah akibatnya duduk dibawah naungan umno.

  hoi... barang naik apa hal. BRIM 650 jer. janji umno janji celaka

 2. Anonymous says:

  Pkr lg lah.... Puki kau rrrr

 3. Anonymous says:

  lu apa hal anon 8:55pm....nak sokong CINA BABI juga ka? atau ko pun jenis BABI juga??sudahlah ko duduk diam2 jangan nak jadi hero pulak....yg d penang dok roboh kedai melayu hang tak nampak cina dah buat apa hangpun jenis isap teloq juga ka???

 4. Anonymous says:

  Anon855 tu sebenarnya adalah lim kit siang yg menyamar menyelinap masuk dalam blog2 umno

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.