..

..

NASRUDIN TAK SETUJU ANWAR JADI MB SELANGOR PUN SALAHKAN UMNO @dzainalabidin

on Friday, February 7, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments


Ini lah tuduhan yang selalu dilemparkan MACAI ANWAR bila ada saja pemimpin dalam PAS tak bersetuju & berbeza pendapat .

 " Tentera Upahan UMNO ' gelaran dilabelkan kepada Nasrudin Tantawi kerana tak setuju Anwar jadi MB Selangor dan mahu TS Khalid Ibrahim terus kekal .

Di ketika Anwar memberi bayangan beliau akan menjadi MB Selangor hari ini di akhbar  Sinar Harian , sudah dijangka siapa yang tak setuju & penyokong TS Khalid Ibrahim   akan dibelasah terus penyokong taksub Anwar .

Macamana nak tadbir negara ... jaga negeri pun kacau bilau . hahaha




2 Responses

  1. Anonymous says:

    komen diaorg ni buktikan parti diaorg pun sama juga dgn parti lawan yg dituduh rasuah, kroni and sebagainya....tgk la bila ustaz ckp mcm tu terus ckp takut hilang kroni (din ayam) la dan sebagainya....ingatkanb bersih sgt parti diorg rupanya sama hampeh je..

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.