..

..

MINI JOB FAIR 2014 PEMUDA UMNO BANTU GRADUAN & GOLONGAN BELIAU DAPAT KERJA @dzainalabidin @BenBakarKP

on Saturday, February 15, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments
Syabas kepada Pemuda UMNO Pmtg Pauh yang menganjurkan MINI JOB FAIR 2014 hari ini di MINI MAHA 2014 untuk anak muda yang masih lagi mencari kerja.   Ini baru program yang membantu & mendekati sepenuhnya anak muda yang sedang  mencari pekerjaan untuk mereka setelah tamat persekolahan mahupun lepasan siswazah .

Sekurang-kurangnya Pemuda UMNO telah menyediakan platform bagi membantu golongan muda  mendapat pekerjaan  sekaligus membantu mendapat pendapatan .  Ia lebih manfaat  daripada pembangkang yang setiap hari  hanya sibuk bercakap siang malam menyalahkan kerajaan dalam isu kos sara hidup meningkat yang tiada langsung langkah penyelesaian membantu rakyat.BUKIT MERTAJAM -  Hari ini  telah berlangsungnya MINI JOB FAIR sempena MINI MAHA 2014 anjuran Pemuda UMNO Permatang Pauh dengan kerjasama Jabatan Tenaga Kerja P.Pinang di tapak parking AEON Bandar Perda.

Ia bermula 10 pagi  tadi  menawarkan 195 jawatan untuk lepasan siswazah dan 400 lagi jawatan  untuk bukan siswazah .  Sambutan yang diterima amat menggalakan dan ia menarik ramai golongan muda , graduan yang masih lagi mencari pekerjaan yang mana bukan sahaja dar Seberang Perai tetapi juga dari Kulim & Sungai Petani .- mypenangonline - 
Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.