..

..

MENGAPA AHLI PARLIMEN DAP BUKIT MERTAJAM MAKAN CILI ISU LEMPAR DAGING BABI ??

on Thursday, February 20, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments








Isu lempar daging babi di Masjid Cherok Tok Kun terus dipolitikkan DAP . Sebelum ini Guan Eng menuduh ia perbuatan kumpulan perosak yang mahu menjatuhkan kerajaan PR  , hari ini Steven Sim  mengalih perhatian dengan membuat laporan polis dengan  mendakwa  page facebook Boikot Barangan Cina DAP (BBCD) menuduhnya membaling daging babi ke masjid cherok tok kun . 

Apabila dilihat kepada artikel sebenar page BBCD  , tiada langsung disebut nama beliau .  

Mengapa Cina DAP ini begitu terasa sekali dengan dakwa page berkenaan menuduh dirinya ?? 

 Atau dia hendak mencari publisiti untuk berlakon dengan Melayu PR bahawa dirinya telah difitnah  walhal tidak berlaku pun . 

Awas wayang opera CINA DAP semakin berleluasa .. Teresa cock , Guan Eng dan kini Steven sim semuanya berlakon gila tahap  BABI punya sekarang ...  ..



Bukti artikel BBCD tak tuduh Steven Sim ...





1.Sejurus page BBCD bercuti selama 3 bulan, lalu baru 3 hari mula membuat posting. Wakil Rakyat hasil pilihan Melayu Bukit Mertajam iaitu Steven Sim Chee Keong 沈志强 telah membuat laporan polis dengan kerana isu posting "Cina lontar daging babi depan pintu masjid!". Cina komunis bangsat ini tanpa segan silu membuat tuduhan bahawa page BBCD menyatakan bahawa Steven Sim Chee Keong inilah yang membaling daging babi ke pintu masjid.

2.Nasihat aku kepada komunis moden, kalau ye nak buat laporan polis tu di alu alu kan buat. Tapi kalau ya pun tak perlu spin kenyataan kononnya aku cakap Wakil Rakyat DAP Bukit Mertajam yang baling. Aku cakap cina baling, cina ramai cina. Hang ke yang baling ni? Muahaha. Sungguh bangsat sekali permainan kau. 

3.Anyway, rupanya cina DAP umum selalu memperhatikan dan alert tentang apa sahaja posting dalam page ini. Kalau ya pun bagi la aku post lepas seminggu dua buat lah laporan polis, baru 3 hari takkan dah melompat.

4.Mari ramai-ramai maki Steven Sim Chee Keong di pagenya - CLICK: https://www.facebook.com/StevenSimCK

Bukti page BBCD dibuat laporan polis:
http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/laman-facebook-dakwa-dap-di-belakang-kejadian-daging-babi-di-masjid

Bukti page BBCD tidak mengatakan Steven Sim Chee Keong baling daging babi:
https://www.facebook.com/BoikotBaranganCinaDAP/posts/428362273962155

-THE LEGENDARY OF KETUA PENGAKAP-



Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.