..

..

HOT ! CERAMAH ANWAR DI PERMATANG PAUH SEMALAM TERUS BOHONG LAGI PENYOKONGNYA !!

on Sunday, February 2, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment


Semalam Anwar Ibrahim telah turun ke Permatang Pauh untuk main wayang  lagi   penyokong tegarnya  mengenai tindakan bertanding di PRK DUN Kajang .  Malah beliau mengaku juga bahawa PRK berkenaan adalah dirancang tetapi didakwanya ada rundingan !!


Persoalannya sejak bila ada rundingan untuk mengosongkan DUN Kajang ?? Awal- awal lagi pimpinan PAS  negeri mahupun Pusat & Guan Eng sendiri mengesahkan  tidak diberitahu oleh Anwar mengenai perancangan ini .


Jadi di  sini membuktikan Anwar  balik semalam hanya semata mata untuk BOHONG macai tegarnya di Permatang Pauh .  Patut la ramai tak hadir ke program semalam yang hanya dihadiri 200 orang walaupun dihebahkan begitu meluas  oleh AMK diketuai Dr Afif Bahardin .
Selain itu , alasan Anwar  tak munasabah  lagi oleh beliau  yang merancang PRK Kajang adalah mahu membantu Khalid Ibrahim selesai isu kontroversi di Selangor .

Selama ini Anwar sebagai Ketua Pembangkang dan Ketua Umum PKR  tak  boleh bantu  Selangor &  Khalid ke ??

 Adakah  perlu ada jawatan Adun di Selangor baru boleh Anwar bantu Khalid ??  Atau Anwar nak jatuhkan Khalid dan melantik dirinya   jadi MB Selangor  ?? Beberapa masalah besar yang wujud di Selangor, terutama melibatkan isu nasional perlu ditangani lebih tegas agar mampu diselesaikan pimpinan PKR, kata Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Anwar berkata, pelbagai isu yang timbul seperti penggunaan kalimah ALLAH oleh bukan Islam, masalah Bible dan gereja termasuk isu air yang berlarutan sejak lima hingga enam tahun lalu yang masih belum diselesaikan oleh Menteri Besar, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim.

"Setakat ini, beliau (Abdul Khalid) boleh uruskan masalah negeri tetapi bila banyak isu nasional yang timbul, ada pandangan yang mengatakan kami perlu masuk campur untuk membantu.

"Selangor ditadbir dengan baik setakat ini tetapi saya perlu bantu untuk selesaikan masalah nasional yang berlaku," katanya pada sidang media selepas program Penerangan Isu PRK N25 Kajang di Yayasan An-Nahdhoh, Kubang Semang, semalam.


One Response

  1. Anonymous says:

    Salam Bro,biarlah pengikut-pengikut si Anuar dengan impian mereka yang handak berketuakan orang yang munafik!

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.