..

..

GAMBAR PALING LAWAK & # MELETOP #PRKKAJANG KHAS DARI ANWAR !

on Tuesday, February 11, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments



Terbaik LAKONAN  RAJA DRAMA KAJANG , Anwar Ibrahim ..memang pemimpin kelas Dunia !!

Boleh baca penuh khusyuk  akhbar Tamil tu .  Sepahtu buat lawak pun tak boleh buat macam ni ..haha..

Nallakarupan tentu tak terkejut  dengan lakonan Anwar bagi menarik undi pengundi India di Kajang...

Lepas ni akhbar CINA pulak dia baca ....haha

Hebat Sivaji Anwar The Boss main wayang .............


2 Responses

  1. Anonymous says:

    Manusia hipokrik memang boleh buat macam-macam. Peringatan kepada orang Kajang, jangan sampai Allah murka sebab silap memilih pemimpin.

  2. usin says:

    tak meluat ke korang tengok pak kaduk tu menipu korang. konon baca paper tamil. sebijik habuk huruf tamilpun tak reti, perasan nak baca paper tamil. huekkkk!!!

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.