..

..

FAEKAH KANTOIKAN PEMBOHONGAN ANWAR & RAFIZI TUDUH BN GUNA DARURAT DI SELANGOR !!

on Wednesday, February 5, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment

Sedangkal ini ??   itu je ungkapan khas oleh Faekah  yang membawa maksud cetek pemikiran   untuk budak jambu Rafizi Ramli yang merekayasa bahawa sebab Anwar bertanding di Selangor untuk halang BN guna darurat rampas negeri itu .

Selain  iu , sindiran   ini juga sebenarnya  menyerlahkan  kebodohan Rafizi dalam usaha mempertahankan Bos ny bertanding di Kajang .

Apa kata MACAI PR ?? Bagi mereka pemimpin agong seperti  Anwar layak tanding demi menghalang kerajaan rakus BN menang ..hahaha...

Orang yang bodoh dan dangkal je percaya cakap bohong Rafizi ini ... hahaha ... berapa kerusi BN di Selangor untuk buat daruat rampas Selangor ye ???


One Response

  1. Anonymous says:

    siapa yang meniup api kebencian ugama, bukan kah puak puak binatang ni, bila dapat tentangan melayu, org melayu di tuduh porak peranda rakyat,.. check lah dulu wahai rafizi ooi... siapa lah kamu kalau bukan melayu,..nama kamu ada "bin"tak atau guna "a/k"... sudah sudah lah nak burukkan melayu, kerana melayu dah banyak bersabar dengan gelagat munafik kamu tu.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.