..

..

TERKINI ! MENGAPA UITM PUN DIFITNAH YURAN NAIK SEMESTER JUNE 2014 ?? @datosahol @tunfaisal

on Monday, January 6, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments


Agak mengejutkan UITM pun terpalit serangan "NAIK " yang selalu dijerit macai PR. Mengapa IPT lain tidak kena dan UITM sahaja ?? 

Seperti kita sedia maklum , bayaran seperti yuran ini semua ditetapkan kerajaan dan jika terdapat apa-apa pengumuman pun sudah tentunya dimaklumkan di media dan bukannya di sekeping poster !!

Ini  semua kerja pihak yang mahu membangkitkan kebencian pelajar &   ibubapa bangsa Melayu kepada UITM dan kerajaan .  Mereka sengaja mahu menambah lagi pelbagai trend kenaikan2 yang sering dijaja pembangkang bagi meresahkan rakyat.

Harap pelajar2 dan ibubapa tidak terpedaya penipuan ini ..

Warga and Anak2 UiTM yg dirahmati Allah SWT. Sila ambil perhatian. Ada pihak yg TIDAK BERTANGGUNGJAWAB dan yg berniat buruk telah menyebarkan satu poster melalui twitter perkenaan kenaikan yuran utk pelajar UiTM.

Ini adalah satu FITNAH YG MEMBUSUKKAN nama baik UiTM dan boleh memecah-belahkan orang Melayu dan Bumiputra dan menimbulkan api kemarahan dan kebencian sesama kita. 

Anak2 semua adalah bijak dan dapat menilai kepalsuan poster tersebut. Dan sila betulkan persepsi ini dikalangan rakan2 dan ahli2 keluarga. Jom kita doakan semoga Allah SWT menunjukkan jalan yg benar dan keinsafan kpd pihak yg tidak bertanggungjawab itu. Semoga kita dilindungi Allah SWT dari sebarang fitnah.


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.