..

..

PAGE DrMaza.com MOHON MAAF SEBAR FITNAH, AKUI GAMBAR DIAMBIL BLOG MACAI PR

on Monday, January 6, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 CommentGPB menyambut baik pemohonan maaf Dr Maza.com di atas fitnah gambar mewah jet Putrajaya yang disebarkannya walaupun kenyataannya jelas tidak ikhlas untuk  mengaku kesilapan. 

Mengapa GPB berkata demikian ??  

Sebenarnya  tiada langsung pun  disebut bahawa gambar ini  adalah  gambar hiasan  sebaliknya  terus  menuduh " cantik & mewah hiasan dalam jet baru Putrajaya " .

Kalau dah salah mengaku sahajalah dan tak perlu berbelit lidah biawak  seperti Guan Eng yang cuba menegakkan benang yang basah . Apabila kantoi menipu , rupa-rupanya baru kita ketahui  ada seorang Admin yang menguruskan facebook Dr Maza.com . Malah admin itu mengaku mengambil gambar berkenaan daripada blog pembangkang , Malaysia Cronicle.

Jadi , ini menunjukkan admin berkenaan cenderung menyebarkan cerita pembangkang yang kita ketahui suka menyebarkan fitnah dan kebencian kepada kerajaan .

Apakah selepas ini akan ada lagi kritikan berbaur   fitnah di page DrMaza ??   kita tunggu je la ...
One Response

  1. Anonymous says:

    Pepatah melayu "Cakap siang pandang2,cakap malam dengar2" "Sudah terhantuk baru tengadah" Yg cantik dah jadi buruk,yg cacat bertambah hodoh.Berapa ramai yg percaya diatas fitnah yg disebar oleh ustaz.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.