..

..

Dr MAZA TUMPANG SEKAKI SEBAR FITNAH KEMEWAHAN PESAWAT KHAS KERAJAAN ??

on Monday, January 6, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments



Memalukan sekali bila seorang ulama seperti Dr Asri turut bersekongkol menyebar berita fitnah di media sosial . Kalau ostat2 PAS dan harakah itu memang makanan mereka tapi oleh kerana seronok menabur kebencian rakyat kepada kerajaan , kali ini Dr Asri tersilap langkah .

Memang benar cakap beliau kerajaan kalau tak boleh  dikritik , jangan menjadi kerajaan .

 Tetapi orang yang kritik itu adakah mereka  benar atau melakukan fitnah seperti gambar di atas ini ?

Dr Asri menyebarkan ini lah ruang dalaman  jet Putrajaya ( pesawat khas PM ) yang cukup mewah dan menyindir " bersyukur negara kita mewah "

Tetapi ia tidak benar kerana gambar itu diambil daripada google image sahaja bukan pesawat khas kerajaan.





Beliau  mengajak pengikut di facebook nya  bersyukur tetapi kalau ia satu  fitnah disebarkan .. bagaimana ??

Cukup -cukup la sifat  taksub mengajak rakyat kritik kerajaan.

Lebih baik Dr Maza seorang ilmuan agama menyebarkan ilmu2 agama di facebook nya  bukannya kritik ke arah buat dosa.

Difahamkan beliau sudah delete status itu sekaligus  membuktikan gambar berkenaan bukan pesawat khas kerajaan . KLIK DI SINI




2 Responses

  1. Anonymous says:

    MAZA al-Keliru tengok muka pon macham 'OUDD je...shok sendiri...

    Dulu aku attend juga kelas dia sebelom dia jadi MUFTI.....masa tu agak OK kepala otak dia...sejak jadi MUFTi dan pursue Doctrate ohak dah jadi TAIK...macham MALAUN IT mana copy paste , comment....

    Lu memang HARAMI tahap sial la MAZA ngok !

  2. Anonymous says:

    Mana permohonan maaf?

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.