..

..

BILA WARDINA TUMPANG SEKAKI JADI TUKANG SEBAR FITNAH KERAJAAN @NajibRazak

on Thursday, January 2, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments





Nak jadi popular dan boleh masuk Haprak Harakah , hentam je la kerajaan dengan pelbagai fitnah yang langsung tidak diperiksa kesahihan beritanya .

Itu lah yang terjadi kepada artis kontroversi condong kepada pembangkang Wardina yang menyebarkan bahawa kerajaan gila kerana  telah berlanja RM 15 juta untuk sambutan tahun baru  di facebokknya .

Berita itu adalah fitnah sama sekali nak ia dinafikan oleh Datuk Bandar KL semalam di akhbar .


Sebenarnya DBKL berbelanja hanya RM348,000, iaitu anggaran RM6 sahaja satu kepala bagi setiap 40,000 ribu pengunjung yang hadir untuk sambutan Tahun Baharu malam tadi. Jumlah RM15 juta yang Wardina Saffiyah perlu tahu adalah untuk perbelanjaan sepanjang tahun 2014 bagi menjayakan Tahun Melawat Malaysia (TMM).

 Sekarang terbukti Wardina Saffiyah telah buat fitnah besar kepada kerajaan  .

JPM ternyata telah silap memilih  Wardina antara 27 nama yang menganggotai Majlis Konsultasi Perpaduan Negara (MKPN) yang dilancarkan Perdana Menteri baru-baru ini

GPB menunggu kenyataan maaf daripada Wardina kerana telah tersilap menyebarkan berita fitnah dan palsu sama sekali yang memburukkan DBKL dan kerajaan .


2 Responses

  1. Dato Bandar < cakap je kat dia orang upah membersihkan sampah sarap pendemo yang mahu gulingkan kerajaan adalah 50% dari 15juta yang dibelanjakan untuk smbutan tahun baru. Upah adalah termasuk kerja membersih longkang dll.

  2. Anonymous says:

    Aku tak akan dan tak pernah respect budak perempuan ini. Dia bukan pandai pun..setakat tunjuk pandai saja. Bukan ada ilmu yang specific pun. Apa yang dia cakap hanya bersandarkan kepada "common sense" dan bacaan semata-mata. Lebih baik dia jaga anak-anak dan memberi ceramah kepada suami dia cukup la.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.