..

..

ADUN PKR KAJANG LETAK JAWATAN , SATU LAGI PEMBAZIRAN WANG RAKYAT !! @NajibRazak

on Monday, January 27, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments
Drama menjatuhkan MB Selangor  , Khalid Gagap oleh PKR  terus membuatkan politk di negeri itu bergolak .  Hari ini Adun PKR Kajang , Lee Chin Cheh meletakkan jawatan sebagai wakil rakyat tak memberikan sebarang sebab . 


Anggota Dewan Undangan Negeri (ADUN) Kajang Lee Chin Cheh meletakkan jawatan sebagai wakil rakyat hari iniPerkara itu diumumkan speaker Dewan Undangan Negeri (DUN) Selangor Hannah Yeoh petang ini dan akan dimaklumkan secara rasmi kepada Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) esok.

Yeoh berkata, beliau menerima surat peletakan jawatan pada hari ini.

“Dengan ini, saya mengisytiharkan kerusi DUN N25 Kajang dikosongkan dan SPR seharusnya menjalankan pilihan raya kecil dalam masa 60 hari," kata Yeoh.

Berhubung sebab peletakan jawatan itu, Yeoh berkata perkara itu harus diajukan kepada Lee  sendiri.kerana sayangkan Anwar dan mahu angkat 
sebagai MB Selangor  ..sanggup dia  letak jawatanMenurut sumber PKR ,  Anwar Ibrahim disebut-sebut akan bertanding mewakili PKR di DUN Kajang dalam Pilihanraya Kecil ini sekaligus membolehkan beliau dinobatkan MB Selangor yang baru menyingkirkan Khalid Ibrahim 


Ternyata PKR  a.k.a Parti kangkung rakyat hanya mementingkan diri mereka dan bukannya rakyat. 
Tatkala rakyat terpaksa mengharungi Sara Hidup Rakyat yg semakin meningkat.

Wakil Rakyat Pakatan Rakyat sewenang wenangnya letak jawatan utk Pilihanraya Kecil. Bila dah PRK bukannya sikit belanja perlu digunakan SPR . Ini jelas membuktikan PAKATAN telah membazir wang  rakyat. 

Bagi BN pulak, GPB berpandangan BN tak perlu bertanding di PRK ini nanti seperti mana PRK Penanti dulu kerana ini hanya lah permainan drama dalaman PKR. Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.