..

..

TERKINI ! TABUNG HAJI DIFITNAH, MACAI PR TUDUH @AzeezPutera SELEWENG WANG KE KP1M

on Tuesday, December 24, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment
Tak habis-habis buat dosa je  manusia bernama Zack Rahim . Anda bercakap tentang amanah , ibadah dan sebagainya tapi sayang telah menyebarkan satu fitnah jahat supaya membangkitkan kemarahan orang lain .

Zack Rahim bercakap  tanpa fakta , bukti & sendiri  mengakui   hanya mendengar berita yang dia sendiri tak tahu benar atau tidak telah tanpa segan silu sebenarnya   memburukkan Datuk Azeez Abd Rahim dan Tabung Haji.

Adakah Zack Rahim tahu sebelum Datuk Azeez menjadi Pengerusi TH , KP1M telah menjalankan pelabagai  misi kemanusiaan ?

Adakah peruntukan yang digunakan sebelum ini menggunakan duit TH ?? Sudah tentu tidak sebab KP1M menerima pelbagai bantuan sumbangan  daripada syarikat , individu serta orang awam .

Untuk makluman setiap wang pengeluaran TH perlu mendapat kelulusan dari Lembaga Pengarah  . Pengerusi tiada hak mengeluarkan wang TH sesuka hati .

GPB dimaklumkan jika Zack Rahim ini tidak menarik balik kenyataannya ini , satu laporan polis akan dibuat kerana memburukkan imej KP1M , Datuk Azeez & TH .


One Response

  1. usin says:

    tak pasti, tapi menulis macam pasti. tuduh itu ini, tapi belum pasti akan tuduhan. pelik juga manusia bernama zack rahim ni. apapun, yang pasti zack rahim adalah kalangan puak pembangkang ataupun seteru politik azeez rahim. yang ini agak jelas sebab tujuan utama bukan pasal deposit di tabung haji, tapi bagaimana menjatuhkan reputasi azeez rahim di kalangan masyarakat.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.