..

..

TERKINI ! MACAI PEMBANGKANG TURUN SUDAH DICEKUP POLIS , RANCANG DEMO 31 DISEMBER

on Tuesday, December 24, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 5 CommentsSaudara Azan Safar, Pengerusi TURUN ditangkap sekumpulan SB berpakaian awam di Restoran Kak Som. Disahkan mereka menunjukkan kad pengenalan polis, dibawa ke IPD Dang Wangi.

Asalnya beliau sedang makan di restoran sambil berbincang mengenai gerakan TURUN. 

Namun berdasarkan sumber yang boleh dipercayai, kumpulan tersebut juga mengadakan perancangan rapi bagi merealisasikan gerakan menimbulkan ketegangan di KL pada malam tersebut.

Syabas PDRM. Preventive is better than cure.
5 Responses

 1. Anonymous says:

  tangkap jamin tangkap jamain..beri makan kfc..nasik ayam..siap ada doktor merawat..apa lah kerajaan BN ..bacul..

 2. Anonymous says:

  PDRM harus bertindak untuk mencegah. Kumpulan-kumpulan untuk mengadakan ketegangan ini adalah dikudakan oleh pihak tertentu.
  Tangkap dan tuduh mereka yang tidak mematuhi dan menghormati undang-undang demi masyarakat majoriti yang mahupun keamanan.

 3. Anonymous says:

  kasihan anak2 ni....mereka tidak tahu apa yang mereka perjuangkan....faham kah mereka apa itu GST dan tahukah mereka bahawa rakyak bawahan yang mendapat keuntungan darinya, juga atas pengurangan subsidi petrol, rakyat bawahan yang mendapat keuntungan darinya melalui BRIM....kasihan mereka menjadi alat mereka yang tidak bertanggungjawab....kasihan...belajar tinggi tinggi pun boleh diperdaya...kasihan emak bapak yang berpenat mengeluar peluh membiayai pengajian anak2 ni yang akhirnya mudah terpedaya dengan sang durjana....kasihan...kasihan...bangsaku melayu....

 4. Anonymous says:

  Syabas PDRM...ajar budak yang tak tahu diuntung tu..

 5. Anonymous says:

  Mak bapak depa pon ajak turun skali..dek kerana mreka pham ksulitan yg akan dihadapi oleh org tua depa, sbb tu depa bangkit..bkan jdi btg pisang dok kene kencing ari2 nan penindas rakyat

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.