..

..

TERKINI ! KENYATAAN MEDIA MENGENAI KESIHATAN NAIB PRESIDEN UMNO DS @HishamuddinH20

on Tuesday, December 3, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 CommentDato' Seri Hishamuddin Tun Hussein telah menjalani pemeriksaan kesihatan pada tengahari tadi. Semasa pemeriksaan, doktor pakar telah mendapati salah satu arteri beliau mengalami kesempitan.

Sehubungan itu , doktor telah menjalankan prosedur angioplasti dengan segera dan ianya telah dilaksanakan dengan jayanya pada jam tiga petang tadi. Ingin dimaklumkan doktor telah mengarahkan agar Dato' Seri berehat di hospital buat masa ini.

Keadaan beliau adalah stabil.


Kuala Lumpur 2 Disember 2013.


** GPB doakan agar DS Hisham cepat sembuh dan berehat.  PAU 2013 pasti terasa kerana kemungkinan beliau tak mungkin hadir kali ini disebabkan penyakit dialaminya .Apa yang menimpa DS Hisham hari ini mengingatkan GPB tentang pengorbanan dua tokoh filem Tanda Putera yang menyembunyikan penyakit mereka demi menjaga keamanan dan kestabilan  negara .


One Response

  1. Anonymous says:

    Kita mempunyai pendirian yag sama. Ini satu pengorbanan yang jarang dilakukan oleh orang biasa...

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.