..

..

SEKOLAH KERAJAAN ZALIM JUGA CHEGUBARD HANTAR ANAK MENGAJI !!

on Tuesday, December 31, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments

Ini lah wajah  Ibubapa  dari geng  PR yang tak mensyukuri nikmat Allah .

Chegubard , salah seorang bapa dari PR paling  kuat menghentam kerajaan yang zalim  hinggakan   sanggup menghasut rakyat   turun berdemo guling malam ini .

Tetapi kerajaan yang zalim ini juga dia hantar anaknya ke sekolah dan sekaligus menikmati segala bantuaN seperti yuran persekolahan free, buku teks free dan dapat duit bantuan persekolahan RM100 lagi .

" HANTAR ANAK SEKOLAH KERAJAAN ..LEPAS TU NAK GULING KERAJAAN " ...




3 Responses

  1. Anonymous says:

    Biarkan badrul dgn geng hapraknya. Semoga guru yg mendidik anaknya dapat memberi pengajaran dan pelajaran yg baik agar tidak menjadi seperti ayahnya yg hipokrit.. ALLAH MAHA BERKUASA!

  2. Anonymous says:

    Bodoh betul diaorang ini...kerajaan dah sediakan pendidikan percuma pun nak guling kerajaan lagi...pi duduk negara komunis la..

  3. Anonymous says:

    Kita tengok macamana keadaan dia bila dah tua ....... Senang atau merempat...

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.