..

..

KANTOI !! PEMBOHONGAN MACAI PR FITNAH @azeeputera TAK TURUN BANTU MANGSA BANJIR

on Sunday, December 8, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments


Ini lah kerja macai-macai Pakatan .. memfitnah dan bohong  .  Bencana alam seperti banjir teruk di Pantai Timur memang menjadi bahan bohong dan fitnah mereka .

Tak cukup menghentam UMNO pentingkan PAU 2013 daripada mangsa banjir , mereka memfitnah Pengerusi Kelab Putera 1Malaysia bahawa beliau langsung tidak turun membantu mangsa banjir .

Setakat mendapat sumber harakah dan suara kaldai , mana depa tahu kerja pemimpin BN bantu mangsa banjir . Lebih baik mereka tunjuk banyak-banyak gambar pemimpin PR bantu mangsa banjir lagi sebelum nak fitnah UMNO.





BIAR GAMBAR BERBICARA 

YB PKR VS YB BN 

Sumber : cucu tok selampit 






YB BN:











3 Responses

  1. Anonymous says:

    Mana zeez putra....hehe....dia pergi naik kpalterbang je....stkt naik bot dlm malaysia tak cun arrr...x main....huhu

  2. Anonymous says:

    YB pakatan haram memang biasa membohong... kalau boleh masa tidur, time mimpi tu pun nak berbohong... sebab ketua pakatan haram pun memang kaki pembohong... nasib baiklah dalam kubur tak boleh lagi nak membohong...

  3. Anonymous says:

    ANUS December 8, 2013 at 11:58 PM, kalau nak buat penghantaran bantuan segera kepada mangsa memang la kena naik kapal terbang, takkan naik unta pula kot.

    Gambar Brother Anwar Bin Ibrahim (BABI) dan bini serta anak beranak redah banjir ada tak?

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.