..

..

APA BAKAL PM PAKATAN BUAT BILA RAKYAT DITIMPA BENCANA BANJIR ?

on Wednesday, December 11, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 4 Comments



GPB tak terkejut pun bila tersebar gambar Anwar bersama perempuan mat salleh , gambarnya dalam flight ke Washington  di ketika rakyat di Pantai Timur mengalami bencana banjir .  Banjir kat Permatang Pauh pun dia tak balik tengok inikah pulak di Kuantan dan Kemaman .

Macai2 Anwar sibuk menyerang pemimpin UMNO ketika Perhimpunan Agong UMNO kononnya tak peka masalah banjir tapi lihat lah pemimpin mereka sendiri yang terus cabut lari  ke luar negara




Ini pulak seteru Anwar iaitu DS Najib hari ini  yang sekali lagi turun ke Pahang melihat nasib rakyatnya ...





4 Responses

  1. Anonymous says:

    Bodoh sungguh pengarang ini, kenapa Tuhan menengelamkan Pahang, bab rakyat nya bodoh menyokong UMNO, takpayah DSAI melawat orang2 yg bodoh.

  2. HambaTuhan says:

    Laknatlah atas kau wahai Anonymous 12.35AM. Apehal ko kaitkan suatu kejadian Allah dgn UMNO? UMNO buat apa? UMNO benteng Islam sehingg skrg ko boleh pegi beribadat tnpa peluru atas kepala..tp ko pegi tak masjid tiap waktu? sudah tentu tidak sbb ayat2 ko menggambarkan ko hati keras penuh hasad!

    Ko xubah spt manusia jahiliyah di zaman Arab sblm kedatangan Islam.. Kelantan terima bala ko nk sebut sbb kekalkan org tua kutuk penjahanam Agama?

    Pahang banjir rakyat susah menderita ko angkuh mcm Firaun mengutuk mereka.. aku mntk doa kau dn kaum keluarga kau akan ditimpa musibah jua bg ko rasa sakit siksa org lain..

    Najib mulia dr bapak ko yg ada anak sial.. kurang ajar dan kufur dgn Tuhan!
    Anwar berekpit dgn betina mana kt atas itu apa hukum disisi Tuhan?

    Pencacai PR mereka diterbalikna jiwa dan hati menjadi JAHAT dan BUSUK spt mana pemimpin2 mereka-Anwar-Lim Sial-Lim Engok-Hadi Bongok-Nik Najis.. manusia2 ini muka shj manusia tp jiwa BINATANG.. tiada peri manusia..tiada akhlak.. keji lg perosak pd ummah!!

    Wassalam!

  3. Anonymous says:

    Anwar ni mmg the tru MUNAFIQ..
    bkn main ckp pasal Maqasid..
    kt luar negara ambil gmbr terbuka pn dh menyondok gesel body betina..
    klu didlm tmpt tertutup mcm mana?
    Pemimpin Isle pujaan PAS? bakal Pii Emm?
    Kotor.. Nauzubillah dr makhluk bernama Anwar Ibrahim ini jd Pii Emm..

    Aminn

  4. Anonymous says:

    bro..bagus ko xpayah komen..budak2 sekolah apatah lg budak PASTI yg baca komen ko ni pasti ingat ko mengalami penyakit P.S.Y..tu haa kt filipina kena taufan..sbb sokong UMNO ke..

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.