..

..

TUDIA !! DULU TUDUH SPR TAK BERSIH , SEKARANG PEMILIHAN PAS PUN KANTOI MENIPU AHLI !!

on Friday, November 22, 2013 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments




Tuduh SPR tak bersih dan menipu ... rupa-rupanya pemilihan PAS pun nak menipu  juga .... hahaha..

Nak sekarang mereka sendiri mengakui kerana ada unsur penipuan di kertas undi ...





SHAH ALAM: Jawatankuasa Pemilihan PAS membatalkan pengundian bagi jawatan Ahli Jawatankuasa PAS Pusat ekoran berlakunya kesilapan pada kertas undi.

Pengerusinya, Asmuni Awi berkata, proses pengundian bagi memilih 18 AJK PAS itu akan diadakan semula pada Sabtu pagi.

"Kita kesan terdapat kesalahan pada kertas undi, jadi bagi mengelakkan sebarang implikasi yang lebih besar...kita tangguhkan hingga esok," katanya.


3 Responses

  1. Anonymous says:

    Nak buat serupa macam DAP.....muslihat dalam pemilihan supaya gang LGBT & syiah yang akan control PAS. Semua masalah disengajakan dengan bantuan wang dari gang si peliwat tua. Ahli PAS yang lurus bendul yang nak perjuangkan agama Islam....semua kena kencing dan jadi pencacai cinabeng kapir DAP dan gang peliwat, penipu PKR. Padan muka korang.....

  2. Anonymous says:

    Selagi pas berkawan dengan bapak pembhong dan penipu anwar ibrahim...kroni taikanwar ibrahm tak akan dudukdiam untuk mengkucar kacirka pemilihan pas..strtegi untuk mengkucar kacirkan oas memang dirancang supaya nampak bercelaru.....selamatkan malaysia dari anjing pluralisme dan anjing syiah...takdir tuhan sampai hari ini tidak terjadinya perpaduan pas dan umno...hikmah tersembunyi untuk rakyat malaysia...

  3. Anonymous says:

    NAH...SIBOK SANGAT DOK CARI BURUK ORANG LAIN...ALLAH DAH BAYAR CASH...

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.